За заявою Кірноса проводиться дослідча перевірка - міліція

8 Червня 2012
6876
8 Червня 2012
18:02

За заявою Кірноса проводиться дослідча перевірка - міліція

6876
За заявою Кірноса проводиться дослідча перевірка - міліція

Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС Києва Ігор Михалко підтвердив, що міліція проводить дослідчу перевірку заяви директора каналу Ru Music Рудольфа Кірноса. Про це він розказав у коментарі «Детектор медіа».

 

«Правоохоронці розбираються, чи є тут склад злочину. За результатами дослідчої перевірки може бути тільки два варіанти: порушення кримінальної справи або відмова від порушення кримінальної справи», - сказав він.

 

Як довго триватиме дослідча перевірка, пан Михалко сказати не може. На процедуру відводиться 10 діб, але слідчий може подовжити термін через об'єктивні причини (відпустка чи відрядження свідків тощо).

 

Представники українських каналів у неофіційних коментарях «Детектор медіа» висловили побоювання щодо розслідування ситуації правоохоронними органами. Інформація про учасників панелі під час слідства може стати відомою стороннім особам  - наприклад, слідчим. І це завдасть серйозного удару ринку і вимагатиме оновлення всієї панелі, що потребує і значних коштів, і часу для рекрутування нових сімей.

 

Розголосити інформацію, яка становить комерційну таємницю, GfK Ukraine доведеться у випадку відповідного рішення суду у разі порушення кримінальної справи через заяву Рудольфа Кірноса.

 

Нагадаємо, 7 червня директор каналу Ru Music Рудольф Кірнос заявив, що дані телевізійної панелі GfK Ukraine не відображають реальний телеперегляд через підкуп панелістів злочинним угрупованням, а від 5% до 8% учасників панелі є корумпованими.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6876
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vit
4342 дн. тому
Видно мерзкий тип этот Кирнос. Его канал всё равно никто не смотрит, так он решил всем нагадить
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду