detector.media
07.06.2012 18:30
ІТК з GfK перевіряють панель через заяву Кірноса
Катерина Котенко прокоментувала інформацію, оприлюднену Рудольфом Кірносом

Технічний комітет Індустріального телевізійного комітету разом із центральним офісом дослідницької компанії GfK аналізують домогосподарства на предмет нетипового теледивлення. Про це «Детектор медіа» повідомила виконавчий директор ІТК Катерина Котенко, коментуючи інформацію про підкуп учасників української панелі телевізійних вимірювань, оприлюднену на прес-конференції 7 червня директором каналу Ru Music Рудольфом Кірносом.

 

ІТК занепокоєний інформацією, що надав Ru Music щодо системи телевимірювання, повідомила пані Котенко. «Результати аналізу та дії, що будуть прийняті, обов'язково повідомимо всьому ринку найближчим часом», - додала вона.

 

За інформацією «Детектор медіа», завтра, 8 червня, члени ІТК збираються на окреме засідання для обговорення заяви Рудольфа Кірноса.

 

Нагадаємо, директор каналу Ru Music Рудольф Кірнос заявив, що дані телевізійної панелі GFK Ukraine не відображають реальний телеперегляд через підкуп панелістів злочинним угрупованням. Телегрупи, за словами пана Кірноса, на підставі власних аналізів уже підтвердили, що від 5% до 8% телевізійної панелі вимірювань є, можливо, корумпованими.

 

На початку 2010 року відбувся аудит системи безпеки даних GfK Ukraine, який проводила аудиторська компанія Deloitte. Незалежний аудитор зробив висновок про «наявність достатніх методів і засобів захисту та контролю конфіденційної інформації від можливого витоку або модифікаці»ї. При цьому «в результаті оцінки безпеки місць виникнення, передачі, запису та зберігання конфіденційної інформації були відзначені пропозиції, які аудитори рекомендували впровадити для досягнення вищого рівня безпеки».

 

Індустріальний телевізійний комітет є замовником дослідження телевізійної аудиторії в Україні, яке виконує компанія GFK Ukraine.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY