detector.media
05.04.2012 11:22
Прокуратура Києва перевірить факти з фільму ТВі про Лук’янівське СІЗО

Прокуратура Києва розпочала перевірку фактів, наведених у журналістському спецрозслідуванні Костянтина Усова про побут в'язнів у Лукянівському СІЗО. Про це повідомляє прес-служба Прокуратури міста Києва.

 

«Прокурор Києва Анатолій Мельник доручив провести перевірку фактів, наведених у телевізійних передачах "Знак оклику" на телеканалі TВi 26 березня та 2 квітня, з приводу порушень конституційних прав громадян, які утримуються у Київському слідчому ізоляторі. Усім наведеним фактам буде надано принципову юридичну оцінку та прийнято рішення згідно вимог законодавства», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, спецпроект Костянтина Усова вийшов у програмі «Знак оклику!» на телеканалі ТВі, у ньому було показано побут в'язнів Київського СІЗО № 13, більш відомого як Лук'янівська в'язниця.

 

У 40-хвилинному фільмі показані реальні історії арештантів і тюремників, короткі відеоролики, записані прихованими камерами всередині СІЗО.

 

Як писала «Детектор медіа», народний депутат, голова Комітету з питань свободи слова та інформації Юрій Стець пропонує включити до порядку денного пленарного засідання Верховної Ради питання про журналістське розслідування Костянтина Усова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY