«Голос країни» змінив правила

19 Березня 2012
8557
19 Березня 2012
12:46

«Голос країни» змінив правила

8557
Зменшиться кількість «живих ефірів»
«Голос країни» змінив правила

Вокальне шоу «Голос країни. Нова історія» на «1+1» змінило правило. Про це стало відомо 18 березня під час першого прямого ефіру шоу.

 

Якщо в першому сезоні шоу під час прямих ефірів зі змагання вибувало по одному учаснику з команди, то в другому сезоні вибувати стали по двоє.

 

Креативний продюсер «Голосу країни» Ірина Іонова в коментарі «Телекритиці» пояснила зміни в правилах необхідністю зменшити кількість «живих ефірів».

 

«Зміни в правилах третього етапу другого сезону "Голос країни. Нова історія" пов'язані з тим, що, враховуючи досвід першого сезону і знаючи динаміку глядацького перегляду, кожна країна має право корегувати кількість "сліпих прослуховувань", "боїв" і "живих ефірів". Звичайно, з дозволу творців формату. Майже всі країни, які адаптували голландський формат "Голосу", внесли свої зміни», - сказала вона.

 

За словами пані Іонової, в оригінальному голландському шоу також цього року змінилася кількість ефірів і система голосування: «Ми відправляли голландцям свою версію, вони цього року також змінили кількість ефірів і систему голосування, і ми пішли їхнім шляхом - теж у першому прямому ефірі у нас пішли одразу по двоє людей з кожної команди. На тому етапі, коли глядач іще не дуже добре вивчив численних учасників команд, випадає одразу по двоє учасників, і залишаються тільки ті, хто дійсно вже запам'ятався глядачеві. Далі починають працювати найяскравіші виконавці. У цьому, на думку власників ліцензії, перевага такого ходу на початку прямих ефірів».

 

Після перших прямих ефірів шоу залишатимуть знову тільки по одному учаснику. «Далі система виходу учасників не зміниться, все буде, як у минулому сезоні», - запевнила креативний продюсер «Голосу країни».

 

18 березня відбулися живі виступи команд Валерії та Олега Скрипки. Команду Валерії залишили Володимир Бандерас і Ольга Панкратова, з команди Олега Скрипки вибули Христина Ковальова й Олеся Киричук. Змагатися за головний приз «Голосу країни» продовжать Ангеліна Моняк, Наталія Пічкур, Денис Федоренко, Niloo (команда Валерії), Ілларія, Назар Савко, Ігор Петров і Василь Жадан (команда Олега Скрипки). У наступному випуску шоу змагатимуться команди Діани Арбеніної та Олександра Пономарьова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8557
Теги:
Читайте також
21.01.2012 09:07
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
46 624
25.09.2011 11:18
Борис Бахтеев
для «Детектор медіа»
18 604
13.09.2011 15:34
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
24 840
20.06.2011 08:53
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
26 552
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду