Помічниками тренерів «Голосу країни» стануть Фальоса, Галанін, Ксенофонтов та інші

16 Червня 2011
15008
16 Червня 2011
13:30

Помічниками тренерів «Голосу країни» стануть Фальоса, Галанін, Ксенофонтов та інші

15008
Помічниками тренерів «Голосу країни» стануть Фальоса, Галанін, Ксенофонтов та інші

У вокальних боях талант-шоу «1+1» «Голос країни» у підготовці пар тренери - Руслана Лижичко, Діана Арбєніна, Олександр Пономарьов та Стас П'єха - підключають до своєї роботи помічників. Це будуть пари професіоналів (за форматом їх називають дрім-тім), яким тренери довіряють, повідомляє прес-служба «Плюсів».

 

Діана Арбєніна у свій дрім-тім запросила рок-музиканта, лідера гурту «СерьГа» Сергія Галаніна та колишнього генерального директора телеканалу «MTV Україна», музичного та саунд-продюсера Євгена Ступку.

 

У дрім-тім Руслани увійдуть музичні продюсери Олександр Ксенофонтов та Юрій Фальоса.

 

У свою чергу Олександр Пономарьов обрав директора продюсерського центру «З ранку до ночі» Нонну Кондрашову та композитора Ніколо Петраша.

 

Команда Стаса П'єхи складається із колишнього соліста гурту «Динаміт» Іллі Зудіна та провидця Зіраддіна Рзаєва.

 

Нагадаємо, у черговому випуску 19 червня розпочнеться новий етап шоу «Голос країни» - так звані вокальні бої «один на один». За умовами боїв зіркові тренери розділять вокалістів своїх команд на пари, кожна з яких отримає пісню для спільного виступу. У результаті визначиться переможець кожного з дуетів, який і продовжить участь у шоу. Таким чином, після боїв із 56 вокалістів у шоу залишиться 24.

 

Нагадаємо, проект «Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa, у якому 4 зіркові тренери набирають команди та змагаються за перемогу - контракт на запис та реліз власного альбому у найбільшій рекординговій компанії світу - Universal Music. Шоу веде Андрій Доманський. Музичний продюсер - Костянтин Меладзе.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15008
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду