До «Голосу країни» приєднаються Чулпан Хаматова, Ані Лорак, Йосип Пригожин

15 Лютого 2012
8170
15 Лютого 2012
12:52

До «Голосу країни» приєднаються Чулпан Хаматова, Ані Лорак, Йосип Пригожин

8170
До «Голосу країни» приєднаються Чулпан Хаматова, Ані Лорак, Йосип Пригожин

В ефірі «Голосу країни» 19 лютого, до зіркових тренерів проекту приєднаються помічники - так званий дрім-тім, із яким тренери радитимуться щодо відбору учасників. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

Діана Арбєніна запросила у свій дрім-тім російську акторку театру та кіно Чулпан Хаматову. Зважаючи на напружений графік Чулпан, її буде підміняти у кріслі музичний та саунд-продюсер Євген Ступка (колишній керівник «МТV Україна» - ТК).

 

Валерії допомагатиме її чоловік, музичний продюсер Йосип Пригожин.

 

Як і минулого сезону, помічником Олександра Пономарьова стане директор продюсерського центру «З ранку до ночі» Нонна Кондрашова.

 

Олег Скрипка заручився підтримкою срібної призерки  «Євробачення-2008», народної артистки України Ані Лорак.

 

19 лютого у «Голосі країни. Нова історія» розпочнеться другий етап відбору - вокальні бої «один на один». Тренери розділять вокалістів своїх команд на дуети. З двох учасників кожного дуету обиратимуть тих, хто, на їхню думку і на думку зіркових помічників, виступив краще. Таким чином, у командах тренерів залишиться половина учасників - по 6 у кожного.

 

«Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa. Переможцем першого сезону став Іван Ганзера, який підписав контракт з Universal Music і нині працює над сольним альбомом. Нагадаємо, другий сезон проекту називається «Нова історія». Проект виходить о 20:12.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8170
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду