Тренери «Голосу країни» відібрали 9 учасників

9 Січня 2012
15571
9 Січня 2012
15:18

Тренери «Голосу країни» відібрали 9 учасників

15571
Тренери «Голосу країни» відібрали 9 учасників
8 січня на телеканалі «1+1» відбулася прем'єра другого сезону вокального шоу «Голос країни» − «Нова історія».
На цьому етапі тренери шоу почали укомплектовувати свої команди з 14 осіб, повідомляє прес-служба «1+1». З-поміж 15-ти претендентів відзначилися 9. Це Анастасія Маркова, Ганна Донцова, Ольга Панкратова, Наталя Пічкур (команда Валерії); Олеся Киричук та Ігор Петров (команда Олега Скрипки); Тетяна Луканова та Олександр Онофрійчук (команда Діани Арбеніної) та Кирило Туриченко (тренер - Олександр Пономарьов).

За правилами шоу, тренери обирали учасників «наосліп», сидячи спиною до сцени. 
По завершенню формування команд вокалісти «Голосу країни. Нова історія» змагатимуться один на один. У результаті у кожній команді залишиться по 6 претендентів на головний приз у прямому ефірі. Нагадаємо, це контракт із Universal Music Group.

Як писала «Детектор медіа», переможцем першого сезону «Голосу країни» став Іван Ганзера, який підписав контракт з Universal Music і нині працює над сольним альбомом. Один з фіналістів проекту - Арсен Мірзоян - уже випустив свій дебютний альбом, у якому в дуеті з ним заспівала Антоніна Матвієнко. Ще одна фіналістка Наталя Гордієнко теж підписала контракт з Universal Music, а Влад Ситник активно гастролює.
З 26 грудня і до старту проекту на «1+1» виходив цикл документальних фільмів з історіями учасників другого сезону шоу «Голос країни».
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15571
Теги:
Читайте також
21.01.2012 09:07
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
46 627
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду