«Голос країни» стартував з часткою 26,72%

23 Травня 2011
24281
23 Травня 2011
12:15

«Голос країни» стартував з часткою 26,72%

24281
«Голос країни» стартував з часткою 26,72%

22 травня на «1+1» прем'єра вокального шоу «Голос країни» мала рейтинг 8,63%, частку 26,72%, аудиторія 18-54, вибірка «Вся Україна» (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

У великих містах з населенням понад 50 тис. осіб показники нижчі - рейтинг 8,02%, частка 22,74%.

 

Ці показники перевищили середню частку недільного слоту 20.00-22.00 у травні, яка становила 18,2% за «Вся Україна» та 14,96% за «50 тис.+».

 

Також прем'єра «Голосу країни» взяла частку, удвічі вищу за середню частку «1+1» за минулий тиждень (16-22 травня).

 

Нагадаємо, проект «Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa. Чотири зіркові тренери набирають команди та змагаються за перемогу - контракт з рекординговою компанією Universal Music. Шоу веде Андрій Доманський. Музичним продюсером став Костянтин Меладзе. Тренери - Діана Арбеніна, Руслана Лижичко, Олександр Пономарьов та Стас П'єха.

 

У першому епізоді зіркові тренери оцінювали перших 18 вокалістів, обраних на сліпі прослуховування. Діана взяла у свою команду 4 вокалістів, Руслана - трьох, Олександр та Стас - по два вокалісти.

 

Як повідомляє прес-служба «1+1», зіркових тренерів вразив голос Андрія Сухарьова, який заспівав пісню Алли Пугачьової, та голос Наталі Гордієнко - до дівчини повернулися усі чотири зіркових тренери. А найбільшим розчаруванням тренерів стало те, що вони не впізнали голос Антоніни Матвієнко - дочки Ніни Матвієнко - та не обрали її до своїх команд.

 

Учасники, обрані тренерами у першому епізоді «Голосу країни», потрапляють до наступного етапу, де кожен тренер відправлятиме на «ринг» двох найслабших вокалістів своєї команди для змагання один на один. У результаті цього етапу, у кожній команді залишиться по 6 вокалістів, які сольно змагатимуться за головний приз у прямому ефірі.

 

Розрахунок показників був здійснений для населення віком 18-54, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24281
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду