Переможцем «Голосу країни - 2» став Павло Табаков (ОНОВЛЕНО)

29 Квітня 2012
22780
29 Квітня 2012
23:22

Переможцем «Голосу країни - 2» став Павло Табаков (ОНОВЛЕНО)

22780
Фінал шоу став лідером телеперегляду у прайм-таймі
Переможцем «Голосу країни - 2» став Павло Табаков (ОНОВЛЕНО)

Переможцем шоу «Голос країни - 2» на телеканалі «1+1»став Павло Табаков. Про це в прямому ефірі проекту оголосили ведучі сьогодні, 29 квітня 2012 року.

   

 

 

 

 

Павло Табаков здобув головний приз шоу - контракт із рекординговою компанією Universal Music Group. 

 

Нагадаємо, до числа віналістів проекту вийшли чотири учасники: Назар Савко (тренер Олег Скрипка), Марія Яремчук (тренер Олександр Пономарьов), Павло Табаков (тренер Діана Арбеніна) та Ангеліна Моняк (тренер Валерія).

 

За підсумками першого голосування глядачів, четверте та третє місце посіли Марія Яремчук з результатом 11,6%, та Назар Савко з результатом 23,61%. До суперфіналу увійшли Ангеліна Моняк з 24,32% та Павло Табаков з результатом 40,47%. У суперфіналі дуетом співали Павло Табаков та Іван Ганзера, а також Тоня Матвіенко та Ангеліна Моняк.

 

Павло Табаков став переможцем шоу і за версією «Хіт FM». За умовами шоу, він отримає 100 ротацій в ефірі радіостанції.

 

За версією порталу Ukr.net переможцем проекту став Олександр Онофрійчук, тренером якого була Діана Арбеніна.

 

За даними прес-служби «1+1», фінал шоу «Голос країни. Нова історія» став лідером телеперегляду у прайм-таймі та зібрав середню частку 17,3% по цільовій аудиторії каналу (18,54, «вся Україна»). Частка перегляду другої частини шоу – супер-фіналу – склала 21,9%. 

 

«Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa. Учасники проекту конкурують за вокальними здібностями. Окрім вокалістів, головними дійовими особами шоу є 4 коучі – авторитетні предсавники шоу-бізнесу, кожен із яких представляє певний музичний жанр.  

 

Переможцем першого сезону став Іван Ганзера, який підписав контракт з Universal Music і нині працює над сольним альбомом. Нагадаємо, другий сезон проекту називається «Нова історія». Проект виходив о 20:15.

 

 

Як писала «Детектор медіа», нещодавно «1+1» оголосив про старт вокального шоу для дітей «Голос. Діти». Участь у програмі можуть брати вокалісти від 6 до 14 років. 

 

«Детектор медіа» 

Фото - http://goloskrainy.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22780
Теги:
Читайте також
25.09.2011 11:18
Борис Бахтеев
для «Детектор медіа»
18 608
13.09.2011 15:34
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
24 845
20.06.2011 08:53
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
26 561
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду