«1+1» зніме 10-хвилинні фільми про героїв «Голосу країни – 2»

28 Листопада 2011
11156
28 Листопада 2011
11:18

«1+1» зніме 10-хвилинні фільми про героїв «Голосу країни – 2»

11156
«1+1» зніме 10-хвилинні фільми про героїв «Голосу країни – 2»

Канал «1+1» зніме промо-сюжети про учасників другого сезону шоу «Голос країни», які з'являться в ефірі за два тижні до старту проекту. Про це розповіла продюсер шоу Ірина Іонова в інтерв'ю «Телекритиці».

 

«Буде 10-хвилинний слот, де наші учасники стануть героями маленьких документальних фільмів. Формат цих стрічок буде близький до формату сімейної мелодрами, драми, де герої ніби розповідають самі про себе, але там це реконструкції, а у нас будуть реальні герої, які тут же потім вийдуть на сцену і будуть співати», - розповідає Ірина Іонова.

 

Сюжети про героїв виходитимуть у денному слоті після випуску ТСН: «Ми запропонували Вікторії Шульженко, вона створила слот, вирішила, де це буде виходити, і зараз ми на етапі затвердження сценарних планів і цих розширених історій». В один день транслюватиметься фільм про одного учасника.

 

За словами продюсера, таким чином канал «1+1» планує розширити аудиторію «Голосу країни - 2».

 

Інтерв'ю з Іриною Іоновою читайте незабаром на ТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11156
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду