Іллєнко просить не дивитися «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» в інтернеті

28 Лютого 2012
14656
28 Лютого 2012
13:27

Іллєнко просить не дивитися «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» в інтернеті

14656
DVD-реліз стрічки відбудеться 19 квітня
Іллєнко просить не дивитися «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» в інтернеті

Режисер стрічки «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» Михайло Іллєнко просить глядачів не дивитися і не викладати фільм в інтернеті. Про це він написав у відкритому листі на сторінці фільму у Facebook.

 

За словами режисера, і інтернеті викладено не завершену технічно версію. Михайло Іллєнко привертає увагу кіноманів, що безкоштовне поширення картини у мережі «остаточно знищує шанс на відтворення процесу виробництва, яке без повернення грошей через прокат неможливе».

 

«Дорогі глядачі! Сьогодні, блукаючи Холодним яром, я дізнався, що мій фільм "Тойхтопройшовкрізьвогонь" вже в інтернеті. Для багатьох з вас це зручно, для фільму - фатально і остаточно знищує шанс на відтворення процесу виробництва, яке без повернення грошей через прокат неможливе! - говориться у зверненні. - За п'ять років роботи над фільмом нас зупиняли... декілька разів. Кожного разу наша група вирішувала проблеми самостійно, цього разу ми не обійдемося без вашої допомоги - самі не зупинимо фільм у мережі! Для мене особисто в цій ситуації є додаткові дві складові: вам пропонується качати і дивитися напівфабрикат, незавершену технічно версію, як не має нічого спільного з фільмом. І на останнє - прошу вас не дивитися і не поширювати фільм в мережі. З повагою, режисер фільму "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" Михайло Іллєнко».

 

За інформацією адміністраторів сторінки, офіційний DVD-реліз відбудеться 19 квітня 2012 року, тож ті, хто не зміг подивитися фільм у кінотеатрі, зможуть придбати диск.

 

Станом на 22 лютого збори «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» перевищили 1 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14656
Читайте також
23.01.2012 14:14
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
32 546
22.01.2012 18:14
Ирина Гордейчук
для «Детектор медіа»
30 017
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду