19 січня - прес-перегляд художнього фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь»

18 Січня 2012
8001
18 Січня 2012
16:52

19 січня - прес-перегляд художнього фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь»

8001
19 січня - прес-перегляд художнього фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь»
19 січня о 16.00, у кінотеатрі «Кінопалац» (вул. Інститутська,1), відбудеться прес-перегляд повнометражного художнього фільму українського кінорежисера Михайла Іллєнка «ТойХтоПройшовКрізьВогонь».
 

Виробництво продюсерського центру Інсайтмедіа за «Програмою виробництва та розповсюдження національних фільмів Державного агентства України з питань кіно». Це перший фільм, створення якого було проведено повністю в Україні без залучення закордонної кіноіндустрії, йдеться у повідомленні виробників.

 

У програмі:
16:00 - перегляд стрічки для представників преси
18:10 - бліц-брифінг з учасниками знімальної групи
18.30 - червона доріжка - гості збираються на прем'єру, частування, спілкування
19:00 - церемонія старту загальнонаціональної прем'єри фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь»



Серед почесних гостей передбачається участь прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

 

Акредитація на прем'єру триває до 11:00 19 січня!

Акредитуватися та отримати додаткову інформацію можна у прес-аташе фільму Дмитра Іванова за телефоном 066-215-95-46, та за мейлом info@firecrosser-movie.com або через прес-службу прокатника фільму: Дем'яніва Ганна (095-887-87-03, anna.d@bhcons.com)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8001
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду