«ТойХтоПройшовКрізьВогонь» за перший тиждень прокату зібрав 227 тис. грн

30 Січня 2012
10619
30 Січня 2012
13:46

«ТойХтоПройшовКрізьВогонь» за перший тиждень прокату зібрав 227 тис. грн

10619
«ТойХтоПройшовКрізьВогонь» за перший тиждень прокату зібрав 227 тис. грн

Фільм українського виробництва «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» за перший тиждень прокату  переглянуло близько 8 тис. глядачів, а касові збори склали 227 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба кінопрокатної компанії B&H Film Distribution.

 

Нагадаємо, що стрічка режисера Михайла Іллєнка стартувала в прокаті 19 січня в Києві (6 кінотеатрів, окрім спецпоказів), Львові, Івано-Франківську (2 кінотеатри), Харкові (4 кінотеатри), 26 січня - у Полтаві.  Хоча в деяких кінотеатрах перші заплановані сеанси не відбулися через те, що не були доставлені фільмокопії.

 

B&H Film Distribution має в розпорядженні 10 плівкових і 5 DCP-копій фільму. Планується, що «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» буде в українському прокаті протягом трьох місяців у понад 25-ти кінотеатрах.

 

За словами генерального директора B&H Film Distribution Богдана Батруха, «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» показує кращі результати в прокаті, ніж інші українські фільми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10619
Читайте також
23.01.2012 14:14
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
32 546
22.01.2012 18:14
Ирина Гордейчук
для «Детектор медіа»
30 017
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду