«ТойХтоПройшовКрізьВогонь» вийде в прокат 19 січня

13 Січня 2012
8887
13 Січня 2012
15:39

«ТойХтоПройшовКрізьВогонь» вийде в прокат 19 січня

8887
«ТойХтоПройшовКрізьВогонь» вийде в прокат 19 січня

Фільм українського режисера Михайла Іллєнка «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» з'явиться в кінотеатрах країни з 19 січня. Про це повідомляє прес-служба продюсерського центру «Інсайтмедіа».

 

Фільм розповідає про долю радянського військового пілота з Полтавщини, який став вождем індіанського племені в Канаді. Фільм заснований на реальних подіях, що сталися вжитті Івана Даценка.

 

Більша частина зйомок відбувалася в Україні впродовж 2008-2010 років. Один кадр було знято в горах неподалік Буенос-Айреса, на кордоні Аргентини та Чилі, куди Михайло Іллєнко потрапив разом із командою яхти «Купава», з якою приплив з України. Також знімали в Києві, Київській області, зокрема студентському містечку під Ржищевим та Кам'янці-Подільському та його околицях. Використовували руїни старих будівель, макет літака.

 

Нагадаємо, виробництво фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» було завершено завдяки фінансуванню Державною службою кінематографії Міністерства культури.

 

«ТойХтоПройшовКрізьВогонь» отримав гран-прі ІІІ Київського міжнародного кінофестивалю.

 

17 січня відбудеться прес-показ стрічки в кінотеатрі «Оскар».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8887
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду