Збори «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» перевищили 1 млн грн

22 Лютого 2012
10065
22 Лютого 2012
17:41

Збори «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» перевищили 1 млн грн

10065
Збори «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» перевищили 1 млн грн

Збори українського фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» в кінотеатрах перевищили 1 млн грн. Про це 22 лютого повідомив продюсерський центр Insightmedia.

 

За місяць прокату стрічку подивилося більше 35 тис. глядачів, за інформацією центру. Фільм демонструвався у 59 кінозалах в 20 містах України, його прокат розпочався 19 січня 2012 року в Києві (6 кінотеатрів, окрім спецпоказів), Львові, Івано-Франківську (2 кінотеатри), Харкові (4 кінотеатри), 26 січня продовжився у Полтаві. 

 

«ТойХтоПройшовКрізьВогонь» - стрічка українського режисера Михайла Іллєнка, знята за участі державного фінансування.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10065
Читайте також
22.01.2012 18:14
Ирина Гордейчук
для «Детектор медіа»
30 017
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду