Російський телеведучий назвав мерзотниками «інтернет-болотну публіку» (ВІДЕО)

20 Лютого 2012
13215
20 Лютого 2012
20:22

Російський телеведучий назвав мерзотниками «інтернет-болотну публіку» (ВІДЕО)

13215
Російський телеведучий назвав мерзотниками «інтернет-болотну публіку» (ВІДЕО)

Ведучий і керівник недільної інформаційно-аналітичної програми «Воскресное время» на «Первом канале» Петро Толстой назвав мерзотниками інтернет-дописувачів, на думку яких, актриса Чулпан Хаматова знялася в агітаційному ролику на підтримку кандидата в президенти Володимира Путіна під тиском, побоюючись втратити державне фінансування заснованого нею благодійного фонду «Подари жизнь».

 

У випуску «Воскресного времени» 19 лютого Петро Толстой процитував один з Facebook-відгуків: «Мы знаем, что это шантаж. Вас шантажировали судьбой фонда "Подари жизнь". ...Ясно видя это, разумные люди относятся к этому проклятому пропагандистскому ролику не как к агитации за Путина, а как к зримому и неопровержимому свидетельству преступности грязных методов, используемых на выборах».

 

«По-моему, автор этих строк - законченный мерзавец и подлец, - заявив Петро Толстой, коментуючи інтернет-відгук. - Потому что нужно совсем потерять чувство реальности, чтобы усомниться в честности Чулпан Хаматовой, которая со своим фондом и своими единомышленниками сделали для страны и для гражданского общества больше, чем все дешевые псевдо-публицисты, давно потерявшие право кого-либо судить».

 

«Надо быть законченным параноиком, чтобы полагать, что штаб одного и наиболее успешного на сегодня кандидата пойдет на мелкий шантаж ради съемки одного из сотен роликов в его поддержку. И наконец - надо совсем не знать саму Чулпан Хаматову», - додав він.

 

«Но эта мерзость, к сожалению лишь частный случай вполне большевистской тенденции нынешней избирательной кампании. Даже самым известным, талантливым и заслуженным людям страны группа экстремистов отказывает в праве поддерживать Путина и иметь свое, отличающееся от интернет-болотной публики мнение. Не то, чтобы хотелось с ними познакомиться, просто будем иметь это в виду», - резюмував ведучий інформаційно-аналітичної програми.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13215
Читайте також
28.01.2012 14:47
Елизавета Сурганова, Lenta.Ru
29 044
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду