Познер готовий закрити свою програму, якщо «Первый канал» її цензуруватиме

9 Лютого 2012
13330
9 Лютого 2012
11:22

Познер готовий закрити свою програму, якщо «Первый канал» її цензуруватиме

13330
Познер готовий закрити свою програму, якщо «Первый канал» її цензуруватиме

Телеведучий Володимир Познер готовий закрити свою програму на «Первом канале», якщо його керівництво вирізатиме з неї важливі, але «незручні» фрагменти. Про це він сказав на прес-конференції 8 лютого, повідомляє російський «Інтерфакс».

 

«Може так статися, що, врешті-решт, не через Навального, але якщо відбудеться щось схоже - можливо, я скажу "Все, досить!"», - сказав він журналістам. Позаяк, він сподівається, що цього не станеться.

 

«Я дуже радий, що завдяки інтернету зацікавлені люди можуть побачити: ось програма, а ось, що з неї прибрали. Немає сенсу щось прибирати. Потрібно або закривати програму, або лишати все як є», - запропонував пан Познер.

 

Водночас він додав, що його програма на «Первом канале» піддається цензурі «відносно рідко, це один з компромісів, на які я поки йду».

 

Виступ Володимира Познера на прес-конференції стосувався випуску програми «Познер», що вийшла в ефір «Первого канала» 6 лютого. У ній ведучий брав інтерв'ю у своєї колеги Тіни Канделакі. Під кінець мова зайшла про цензуру на телебаченні.

 

«Первый канал» вирізав з програми фрагмент, де ведучі обговорювали можливість запрошення на канал блогера-опозиціонера Олексія Навального. Цей фрагмент побачили тільки мешканці Далекого Сходу, де програма йшла в прямому ефірі. Жителі європейської частини Росії та інших регіонів побачили відцензурований варіант.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13330
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду