Мамонтов – про скандал із проплаченими коментарями на каналі «Россия»: «Це провокація»

8 Лютого 2012
7229
8 Лютого 2012
12:33

Мамонтов – про скандал із проплаченими коментарями на каналі «Россия»: «Це провокація»

7229
Мамонтов – про скандал із проплаченими коментарями на каналі «Россия»: «Це провокація»

Автор програми «Спеціальний кореспондент» на телеканалі «Россия» Аркадій Мамонтов вважає провокацією викриття каналу «Россия» у створенні маніпулятивних програм з проплаченими коментарями. Про це він написав у своїй сторінці у Facebook.

 

Таким чином він прокоментував інформацію креативного директора групи компаній Escape Digital Marketing Group з Києва Олексія Новікова про листування з людиною, яка назвалася шеф-редактором програми «Спеціальний кореспондент» на каналі «Россия» та запропонувала йому дати коментар для програми на «замовну» тему «Небезпечний інтернет». Як уже писала «Детектор медіа», пана Новікова просили розповісти про те, що він був учасником помаранчевої революції, а нині працює за гроші в соціальних мережах, агітуючи проти Володимира Путіна.

 

Аркадій Мамонтов назвав цю інформацію «ахинеей» и переконує, що ніхто з його колег не міг її написати: «Это провокация. Я - Аркадий Мамонтов, основатель программы «Специальный корреспондент». «Оранжевыми революциями» занимался только я. Сейчас этой темы в разработке «Спецкора» нет. А такую ахинею, которую выдал якобы «шеф-редактор», никто из моих коллег написать не мог. Сразу видно, что это человек чужой, непрофессионал. Даже такого жаргона в нашей редакции нет. А эфирным временем «Спецкор» никогда и никому не платил. Словом , это ложь, провокация и подстава - месть за «Шпионский камень».

 

«Детектор медіа» також зверталася за коментарем до Аркадія Мамонтова, однак відповіді поки не отримала.

 

Нагадаємо, що Аркадієві Мамонтову свого часу забороняли в'їзд до України. Він відомий своїми фільмами про тюрми ЦРУ, які нібито є в Україні, про участь українців у війні в Грузії. Суд зобов'язував ВДТРК спростувати інформацію про в'язниці ЦРУ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7229
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Хаачу в Мааскву
4471 дн. тому
"Аркадій Мамонтов назвав цю інформацію «ахинеей» --------------- ну не перший раз Мамонтову з ахінєєй мати справу Тюрми ЦРУ під Гостомелем, ще доволі таки живенько згадуються в антіоранжоідних ЗМІ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду