До фільму НТВ «Железная Юля» увійшли інтерв`ю Тимошенко і її родини

29 Січня 2012
10945
29 Січня 2012
01:16

До фільму НТВ «Железная Юля» увійшли інтерв`ю Тимошенко і її родини

10945
До фільму НТВ «Железная Юля» увійшли інтерв`ю Тимошенко і її родини

Як повідомляла «Детектор медіа», в ефірі НТВ вийшов фільм «Железная Юля» власного виробництва каналу. Героїню стрічки її автори назвали «скинутою принцесою».

 

Як передає власний кореспондент УНІАН в РФ, основний контент стрічки склали синхрони з інтерв`ю екс-прем`єра різних років. Їх доповнюють фрагменти інтерв`ю з її донькою Євгенією Тимошенко та чоловіком Олександром Тимошенком, які заявляють про плани української влади фізично усунути колишнього прем`єра.

 

«Бідна дівчинка з Дніпромаша. Як вона стала господаркою цілої країни? Що її пов`язує з Примадонною? Її сімейний притулок, її донька, її чоловік і ті, хто її зрадив. Вперше любов і самота скинутої принцеси», - йдеться в анотації до програми.

 

Також у фільмі йдеться, що, коли вірити декларації про доходи Тимошенко, то у неї дуже скромний фінансовий статок. Після цього було показано коментар народного депутата Олега Ляшка, який каже, що їй треба було повідомити про своє майно.

 

У фільмі також розповідається про предків і походження Тимошенко. Зокрема, було сказано, що батько покинув сім`ю, коли Юлі були три роки. Окремо розповідається про складнощі, з якими зіткнулася її мати в цей період.

 

Окрім цього підкреслюється, що Тимошенко працювала на шинному заводі, але в 90-ті зрозуміла, що «бізнес як свободу не дають, а завойовують». Бізнес Тимошенко почала з відеосалонів, а через роки вона очолила корпорацію ЕЄСУ, повідомляють автори стрічки.

 

Окремо творці фільму зупинилися на стилі Тимошенко як бізнес-леді. Наголошується, що її коса надокучила в політиці не менше, ніж родима пляма Михайла Горбачова, і як вона виділялася в білому одязі «на тлі сірої маси олігархів і партійних функціонерів».

 

Окремо розповідається про суд над Тимошенко, а також про час після перевозу в колонію. Зокрема, наводяться слова лікарів про складнощі з її здоров`ям.

 

В інтерв`ю її адвокат Сергій Власенко заявив, що «Тимошенко хотіли убити у в`язниці і зробили їй укол, після якого вона переьувала без свідомості понад 20 хвилин».

 

«Інформація про застосування препарату «Гонг» (гамма оксимасляної кислоти) носить неофіційний характер, і природно нам це ніхто не підтвердив, ми одержали цю інформацію оперативним шляхом», - сказав Власенко.

 

За словами авторів фільму, цей препарат заборонений в Європі і використовується тільки в країнах СНД. При цьому гамма оксимасляна кислота вважається набагато небезпечнішою пропафолу, від якого в червні 2010 року помер Майкл Джексон.

 

«Доля розкидала колись могутню сім`ю скинутої принцеси. Чоловік - у вигнанні за кордоном, донька - в партійній штаб-квартирі в Києві, глава сім`ї - в Харківській колонії. Юлія Володимирівна - страшний гравець. Вся історія її життя - це битва: з убогістю, конкурентами в бізнесі і боротьба за владу. Діставшись до вершини, вона одразу втратила все, а значить попереду нові ігри і як завжди ва-банк», - цими словами закінчується фільм.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10945
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
эх саня
4493 дн. тому
саня, ты всё перепутал, росбалт в другой вкладке - иди какать туда, здесь не надо
Саня
4493 дн. тому
Из фильма "Железная Юля" можно сделать один главный вывод: вся жизнь этого человека, коммерческая и затем политическая, построена на обмане. На обмане своего происхождения, на обмане своих граждан. а сегодня уже 1124 день покращення життя после подписания ГАЗОВОГО КОНТРАКТА ТИМОШЕНКО +ПУТИНА до покращення житя вже сьгодні залишилось 2555 днів
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду