detector.media
23.05.2011 12:00
Український Euronews очолить Фідель Павленко?

За інформацією достовірних джерел «Детектор медіа», керівником української редакції Euronews призначений Фідель Павленко, який перед цим працював продюсером української служби Бі-бі-сі в Лондоні.

 

Передбачається, що наприкінці травня він приступить до виконання своїх обов'язків у Ліоні, де розташований головний офіс Euronews.

 

Керівник координаційної ради українського Euronews Валід Арфуш наразі не зміг прокоментувати цю інформацію, оскільки Національна телекомпанія України має узгодити повідомлення про призначення з Euronews.

 

Сам Фідель Павленко також не коментує своє призначення.

 

Як раніше писала «Дуся», на посаду керівника українського Euronews розглядалися два претенденти - продюсери української служби Бі-бі-сі Фідель Павленко й Олег Рац.

 

Про те, що українським Euronews керуватиме журналіст Бі-бі-сі, Валід Арфуш повідомляв під час чату на «Детектор медіа» ще в березні. Українська версія Euronews має стартувати 24 серпня 2011 року.

 

Як писала ТК, Валід Арфуш очолив координаційну раду українського Euronews. Тим часом НТКУ оголосила набір журналістів для української редакції міжнародного телеканалу. Середня зарплата журналіста української редакції Euronews становитиме 2 тис. євро.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY