ZIK почав мовлення в прайм-таймі Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина»

2 Листопада 2010
17198
2 Листопада 2010
11:21

ZIK почав мовлення в прайм-таймі Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина»

17198
ZIK почав мовлення в прайм-таймі Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина»

Із 1 листопада телеканал ZIK поширює ефірне мовлення на місто Івано-Франківськ та область. Як повідомляє інтернет-видання ZIK, партнером телеканалу ZIK стала телекомпанія «Галичина», в ефірі якої щодня з 21:00 до 24:00 виходитимуть програми ZIK. Співпраця передбачає і створення спільних телевізійних проектів.

 

За словами виконавчого директора телеканалу ZIK Андрія Кісери, поступово відбудуться зміни в наповненні телеканалу. «Наприклад, якщо досі наші новини орієнтувалися лише на львівську аудиторію, то тепер щодня ми будемо висвітлювати ще й основні найцікавіші події та проблеми Івано-Франківської області. Щонайменше два-три сюжети в наших новинах будуть присвячені Прикарпаттю. Певних змін зазнають не лише новини. Авторські програми телеканалу ZIK також розширять географію й вийдуть за межі Львівської області. Наприклад, героями програми "Хто тут живе?" ставатимуть державні чиновники Івано-Франківська, і прямі включення під час таких програм відбуватимуться із центральної площі саме цього міста», - сказав він.

 

Зазначимо, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення поки не переоформлювала ліцензію Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина» (засновник - Івано-Франківська облрада).

 

Як повідомляла ТК, 1 вересня цього року ZIK почав мовлення в ефірі Львівської ОДТРК на львівському 12 ТВК у прайм-таймі з 21:00 до 24:00. При цьому компанія «Міст ТБ» (логотип ZIK) володіє ліцензією на ефірне мовлення з використанням 12 ТВК у Львові загальним обсягом 4 години на добу (не в прайм-тайм, а з 04:00 до 06:00 і з 12:00 до 14:00 у будні та з 02:00 до 06:00 у вихідні). Окрім цього, «Міст ТБ» має ліцензію на супутникове мовлення, тож ZIK мовить цілодобову на супутнику AMOS 2 і, за даними каналу, присутній у 80% кабельних операторів Західної України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17198
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Marija
4923 дн. тому
Інформація не достовірна. Ефір ОТБ"Галичина" можна переглянути на http://galtv.if.ua/video/live
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду