detector.media
02.11.2010 11:21
ZIK почав мовлення в прайм-таймі Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина»
ZIK почав мовлення в прайм-таймі Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина»

Із 1 листопада телеканал ZIK поширює ефірне мовлення на місто Івано-Франківськ та область. Як повідомляє інтернет-видання ZIK, партнером телеканалу ZIK стала телекомпанія «Галичина», в ефірі якої щодня з 21:00 до 24:00 виходитимуть програми ZIK. Співпраця передбачає і створення спільних телевізійних проектів.

 

За словами виконавчого директора телеканалу ZIK Андрія Кісери, поступово відбудуться зміни в наповненні телеканалу. «Наприклад, якщо досі наші новини орієнтувалися лише на львівську аудиторію, то тепер щодня ми будемо висвітлювати ще й основні найцікавіші події та проблеми Івано-Франківської області. Щонайменше два-три сюжети в наших новинах будуть присвячені Прикарпаттю. Певних змін зазнають не лише новини. Авторські програми телеканалу ZIK також розширять географію й вийдуть за межі Львівської області. Наприклад, героями програми "Хто тут живе?" ставатимуть державні чиновники Івано-Франківська, і прямі включення під час таких програм відбуватимуться із центральної площі саме цього міста», - сказав він.

 

Зазначимо, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення поки не переоформлювала ліцензію Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина» (засновник - Івано-Франківська облрада).

 

Як повідомляла ТК, 1 вересня цього року ZIK почав мовлення в ефірі Львівської ОДТРК на львівському 12 ТВК у прайм-таймі з 21:00 до 24:00. При цьому компанія «Міст ТБ» (логотип ZIK) володіє ліцензією на ефірне мовлення з використанням 12 ТВК у Львові загальним обсягом 4 години на добу (не в прайм-тайм, а з 04:00 до 06:00 і з 12:00 до 14:00 у будні та з 02:00 до 06:00 у вихідні). Окрім цього, «Міст ТБ» має ліцензію на супутникове мовлення, тож ZIK мовить цілодобову на супутнику AMOS 2 і, за даними каналу, присутній у 80% кабельних операторів Західної України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY