ZIK запросив на теледебати Садового та Писарчука і готовий узгодити з ними кандидатуру ведучого

13 Жовтня 2010
15484
13 Жовтня 2010
18:29

ZIK запросив на теледебати Садового та Писарчука і готовий узгодити з ними кандидатуру ведучого

15484
ZIK запросив на теледебати Садового та Писарчука і готовий узгодити з ними кандидатуру ведучого

Телеканал ZIK запросив на теледебати у прямому ефірі кандидатів у мери Львова Андрія Садового та Петра Писарчука. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На каналі упевнені: якщо головні претенденти на крісло мера Львова погодяться на участь у теледебатах 26 жовтня (початок о 21:30), то ця подія «має шанс стати найцікавішим політичним телевидовищем передвиборних перегонів».

 

За інформацією каналу, Петро Писарчук погодився на участь у дебатах, якщо вони будуть «цивілізованим спілкуванням, а не гладіаторськими боями до повного морального чи політичного знищення». А от Андрій Садовий відповідь щодо участі у теледебатах пообіцяв надати 26 жовтня зранку - в оголошений день теледебатів. У коментарі телеканалу пан Садовий зазначив, що все залежатиме від формату цих дебатів.

 

У свою чергу телеканал ZIK наголосив, що гарантуватиме об'єктивний формат програми та рівні можливості висловитися у прямому ефірі. Щодо ведучого цих теледебатів, то телеканал ZIK готовий вислухати пропозиції обох кандидатів та обрати незалежного журналіста, який би влаштовував обидві сторони.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15484
Читайте також
15.02.2011 15:36
Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»
36 694
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тетяна
4947 дн. тому
Що значить обрати журналіста, який би влаштовув? Навіщо таке прогибання??????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду