Телеканал ZIK запустить політичне ток-шоу «Доміно» та програму «Погляд»

20 Серпня 2010
26152
20 Серпня 2010
13:59

Телеканал ZIK запустить політичне ток-шоу «Доміно» та програму «Погляд»

26152
Телеканал ZIK запустить політичне ток-шоу «Доміно» та програму «Погляд»

На телеканалі ZIK запустять політичне ток-шоу «Доміно» та програму «Погляд». Про це повідомив генеральний продюсер каналу Дмитро Добродомов в інтерв'ю газеті «День».

 

За словами Дмитра Добродомова, у ток-шоу «Доміно» ведучий і троє його гостей «в ігровій, майже побутовій формі й під стукіт справжнього доміно говоритимуть про "вкрай важливі речі"  - політику та партійні інтереси».

 

Оглядова інформаційно-аналітична програма «Погляд» виходитиме в неділю. Предбачається, що на неї запрошуватимуть гостей, «які не тільки коментуватимуть ту чи іншу подію, а й говоритимуть, як змінити на краще ситуацію», - говорить пан Добродомов.

 

Також генеральний продюсер повідомив, що в ефірі каналу ZIK виходитиме «відома і популярна на Львівщині» політична програма Остапа Дроздова «Прямим текстом», однак з деяким оновленням. До цього проекту долучать пересувну телевізійну станцію, що стоятиме у центрі міста - перед Львівською оперою - і забезпечуватиме зв'язок телеглядачів із гостями студії.

 

Як уже писала «Детектор медіа» на каналі також виходитимуть такі суспільні програми, як «Книга скарг і пропозицій», «Хто тут живе?», «Правокація» та щоденні новини «Огляд».

 

Нагадаємо, телеканал ZIK стартує 1 вересня на львівському 12 ТВК у прайм-таймі з 21:00 до 24:00. Крім того, ZIK має цілодобове мовлення на супутнику AMOS 2 і, як повідомив Дмитро Добродомов, до кінця року керівництво каналу планує взяти стовідсоткове покриття по кабельних мережах.

 

Як повідомляла ТК, ZIK - це новий логотип телерадіокомпанії «Міст ТБ», яка поки мовить під логотипом «УТ-Захід». Компанія переоформила ліцензію, у тому числі у зв'язку зі зміною логотипа, ще в січні 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26152
Читайте також
21.08.2010 10:47
Тетяна Козирєва, «День»
29 343
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
YU
5002 дн. тому
Програму Доміно я вже бачив на УТ-Захід
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду