Роман Вінтонів залишає посаду шеф-редактора новин ZIKу

7 Жовтня 2010
22025
7 Жовтня 2010
10:55

Роман Вінтонів залишає посаду шеф-редактора новин ZIKу

22025
Роман Вінтонів залишає посаду шеф-редактора новин ZIKу

Роман Вінтонів залишає посаду шеф-редактора інформаційної служби телеканалу ZIK. Цю інформацію він підтвердив ТК особисто.

 

«Я написав заяву на звільнення за згодою сторін, ми з керівництвом вирішили, що так буде краще», - сказав Роман Вінтонів.

 

Генпродюсер каналу Дмитро Добродомов у коментарі ТК зазначив, що Роман дійсно звільняється за згодою сторін. «У нас з ним не було жодних конфліктів», - сказав пан Добродомов, додавши, що пропонував Роману залишитися на каналі у якості ведучого підсумково-аналітичного тижневика «Погляд», але він наразі не погодився.

 

Нагадаємо, що Роман Вінтонів, колишній журналіст каналів «24», К1, «Інтер», Української служби Бі-бі-сі, обійняв посаду шеф-редактора інформаційної служби львівського телеканалу ZIK (переформатований «УТ-Захід») 7 червня. 1 вересня відбулася прем'єра щоденних новин «Огляд дня», якими він керував.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22025
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
***
4940 дн. тому
Молодець! Вчасно ) Добре виконав своє завдання і зберіг ім"я чистим. Браво!
Юрій Фінклер
4941 дн. тому
Для пана Романа, отже, головним є ім'я. Справжній професіонал навряд чи погодиться на убогу "діяльність" від П.Димінського в рамцях "оновленого" УТЗахід. Все те, що дозволяють собі "журналісти" ЗІК, не тільки виходить за межі елементарної журналістської етики та й навіть людської порядності, але й вже навіть не приховує регіонального замовлення новоствореного дуету двох Петрів (панів Димінського та Писарчука); замовлення тупого при ганебно бездарному виконанні. Про новини о 21.00 я мовчу в принципі (хто дивиться, той звертає увагу на те, що часом навіть годинник в студії відстає…). ЗІК став консолідованим чинником "сприяння" відповідному результатові і пана Писарчука при претендуванні на головне крісло Ратуші, і Партії регіонів у місті, області, районах. І хто каже, що це зле?.. 0679391878
Aramis
4941 дн. тому
Не було вже сили додивитися цю нікчемну програму. Але то що бачив (до слова Ратушняка) засвідчило, що Синютка (я аж ніяк не його симпатик) виглядав гідно і на голову вище ведучого, який своєю заангажованістю, необізнаністю і взагалі низьким рівнем просто ганьбив журналістику.
Аматор
4941 дн. тому
Вчора ведучий "Хто тут живе" зганьбився на весь регіон, треба було годину чекати, допоки він повільно висловить свою думку, сама лінія програма -- каша-малаша, а наприкінці ще й сам визнав, що не вдалося зробити запланованого. То хто ж у цьому винен? Ведучий, який не зміг грамотно поділити ефірний час. А гостя Синютку по-людськи шкода, запросили, і слова не дали, виставили його на посміховисько, було помітно, що Добродомов своєю нахабністю взяв над ним верх
Ірена
4941 дн. тому
Мабуть соромно стало Роману працювати з таким бездарним і примінивним керівником. Вчорашня програма "Хто тут живе" нижче плінтуса
satyr
4941 дн. тому
Не зхотів горбатитись на товстожопих з партії районів?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду