Телеканал ZIK запускає проект «Вільний мікрофон»

26 Серпня 2010
25940
26 Серпня 2010
14:09

Телеканал ZIK запускає проект «Вільний мікрофон»

25940
Телеканал ZIK запускає проект «Вільний мікрофон»

1 вересня в ефірі телеканалу ZIK вийде проект «Вільний мікрофон», повідомляє портал ZIK.


 

Його формат передбачає надання  можливості глядачам для виступів у ефірі. Щосуботи з 13.00 до 17.00  прийшовши до пам'ятника Тарасу Шевченку у Львові вони матимуть можливість взяти участь у записі програми. Питання, які підніматимуться в межах «Вільного мікрофону» надалі слугуватимуть у розробці тем журналістів телеканалу.

 

Як повідомляла ТК, на каналі також виходитимуть такі суспільні програми, як «Книга скарг і пропозицій», «Хто тут живе?», «Правокація» та щоденні новини «Огляд». Також планується вихід в ефір політичне ток-шоу «Доміно» та програма «Погляд».



Як писала ТК, ZIK стартує 1 вересня на львівському 12 ТВК у прайм-таймі з 21:00 до 24:00. Крім того, ZIK має цілодобове мовлення на супутнику AMOS 2 і, як повідомив Дмитро Добродомов, до кінця року керівництво каналу планує взяти стовідсоткове покриття по кабельних мережах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25940
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
отрижка скотины
4996 дн. тому
Провокації Інформатора і УТ-Захід це звісно класно і ця ніша у Львові до цього була майже не зайнята, але погодьтеся – це зовсім не те, що зараз потрібно Львову. І не треба до цього приплітати стрічку новин. Новини тут ні до чого. Повірте, ваші розслідування іноді можуть бути нуднішими за інформашки про фестивалі. В Інформаторі я вже встиг начитатися «сенсацій» про заморожену рибу, яку на ринку обважують на 200 грам… Нічого не маю проти, про таке треба писати, але не відкривайте вже таким Америку. Галицькому Пємонту потрібно дещо інше, вам не здається? Ваша передача про чиновників – це вже тепло, але питання поставлено неправильно. Не будьте такими наївними, жоден чиновник-мільйонер не розкаже вам правду, де він взяв свій перший мільйон. Сарказм класна штука, але ваші аля-постмодерністичні закоси сприйматимуться із такою же серйозністю. Це буде щось схоже на зразок радянського «буржуи танцуют на наших горбах», і навряд чи ви викличите у людей море вражень і емоцій. Чому б не написати – хто забудовує Знесіння, хто розкрадає Сільмаш, куди пропали гроші на пам’ятник Бандері, як Писарчук захватив земельку під Південний… (Інформатор нарив шо сталося з ЛАЗом, шо ж, це похвально, але про це багато львів’ян знали і так.) Чому за це ніхто не візьметься? В одних-кишка тонка, в інших очко жим-жим, а решта – просто не хочуть псувати стосунки з колєгами-депутатами, бо то ж бо вибори скоро… Лише один львівський сайт (нажаль вже мертвий) на таке спромігся – вперше написати про бізнес Олійника, піар-технології Садового, чи «невероятные приключения» Климовича в облраді. Це в той час коли вся журналістська братія сиділа під плінтусом і рахувала гроші від настрочених заказух. Так, я все розумію, УТ-Захід це вам не анонімний сайтик в мережі, на який неможливо подати в суд. Але якшо вже взялися за нішу журналістських розслідувань – будьте готові йти до кінця. Львову потрібен свій каратель, Макс Пейн, а не провокатор. І навряд чи ним може стати журналіст який вже себе заплямував, але думаю особисто у Вас шанси є. Мені страшно куди скочується львівська журналістика. Але нічого, скоро вибори, більша частина з вас просто поперекушує горлянки один-одному в священній війні за клієнта і це тішить. Лохотрон ше навіть не включився, а перші паростки «здорової конкуренції» видно вже неозброєним оком. Шо ж, «пгавильным путем идете товарисчи», продовжуйте..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду