Євген Кисельов запросив у «Велику політику» усіх лідерів опозиції, зокрема і Тимошенко

13 Травня 2010
19072
13 Травня 2010
12:36

Євген Кисельов запросив у «Велику політику» усіх лідерів опозиції, зокрема і Тимошенко

19072
Євген Кисельов запросив у «Велику політику» усіх лідерів опозиції, зокрема і Тимошенко

Політичне ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» запрошує всіх лідерів опозиції: Юлію Тимошенко, Віктора Ющенка, Арсенія Яценюка, В'ячеслава Кириленка, Олега Тягнибока та Анатолія Гриценка взяти участь у програмі 14 травня 2010 року.

 

Таку відповідь надіслала прес-служба «Інтера», у відповідь на запитання ТК до Євгена Кисельова, якою буде реакція ведучого на повторне прохання опозиції запросити її представників, зокрема і лідера опозиції Юлію Тимошенко, на програму «Велика політика».

 

«Ми вже писали, що багато років знаємо Вас як чесного, об'єктивного тележурналіста і маємо тверде переконання, що політична ситуація в Україні, яка склалася після перемоги на президентських виборах Віктора Януковича, не впливає на Ваші принципи і відданість засадам професійної журналістики. На жаль, більше 3 місяців, що минули після другого туру президентських виборів, Ви не запрошуєте на свою програму політика, який здобув підтримку мільйонів та мільйонів виборців - Юлію Тимошенко», - ішлося у листі об'єднаної опозиції, поширеному 14 травня.

 

Прес-служба телеканалу «Інтер» окремо уточнює, що тема п'ятничного випуску «Великої політики з Євгеном Кисельовим», на яку запрошено дискутувати представників опозиції, не є відповіддю на звернення об'єднаних опозиційних сил, а викликана суто актуальними політичними подіями - акціями протесту під стінами Верховної Ради, дискусіями щодо об'єднання  опозиції тощо.

 

Нагадаємо, що 14 квітня БЮТ уже раз звертався до Євгена Кисельова з проханням запросити на програму Юлію Тимошенко. Але Євген Кисельов відмовився це робити, зазначивши, що його програма не концерт по заявках.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19072
Читайте також
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
5095 дн. тому
ну як я і казав тут раніше, ющ туди не піде))
анна
5096 дн. тому
хорошо,что предупредили о программе,пойду вечером в театр
micka
5096 дн. тому
стопудовый ход конем: собрать всех в осиное гнездо и в прямом эфире перессорить и дискредитировать перед всеми зрителями. а между тем "оппозиция" по юр.определению это остатки в ВР, не вошедшие в коалицию, а все остальные ребятишки - это просто недовольные элементы и вне парламентские политические партии, которые ни под каким соусом не являются оппозицией, как бы не хотелось примазаться. юща и юли там не будет одновременно
panturion
5096 дн. тому
Мені значно більше імпонують інші опозиціонери, але це ж відверта маніпуляція! Тимошенко заслуговує бути головним гостем, особливо зважаючи на поновлення кримінальної справи проти неї. У часи НТВ та ТВі я був про Кісєльова значно кращої думки. Правильно Савік сказав у інтерв’ю ТК (між рядків, звісно, а не прямим текстом), мовляв, він не громадянин України, що ви від нього хочете? Це з Куликова можна питати.
Лука
5096 дн. тому
Зачем Киселёву эти маргиналы? Я не буду такое смотреть
kons
5097 дн. тому
Кроме, как в прокуратуру это артистическо-авантюристическое существо разговорного жанра пускать нельзя!! И правильно делает Киселев, что не допускает к тлекамере ВОНУ1 А то за ее монологами нет времени послушать нормальных людей! Тимошенко! Прочь от экранов телевизора!
глядач
5097 дн. тому
Юля буде дурна, якщо туди піде. Розрахунок на те, що б там їх розсварити і показати їх неспроможність.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду