detector.media
13.05.2010 12:36
Євген Кисельов запросив у «Велику політику» усіх лідерів опозиції, зокрема і Тимошенко

Політичне ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» запрошує всіх лідерів опозиції: Юлію Тимошенко, Віктора Ющенка, Арсенія Яценюка, В'ячеслава Кириленка, Олега Тягнибока та Анатолія Гриценка взяти участь у програмі 14 травня 2010 року.

 

Таку відповідь надіслала прес-служба «Інтера», у відповідь на запитання ТК до Євгена Кисельова, якою буде реакція ведучого на повторне прохання опозиції запросити її представників, зокрема і лідера опозиції Юлію Тимошенко, на програму «Велика політика».

 

«Ми вже писали, що багато років знаємо Вас як чесного, об'єктивного тележурналіста і маємо тверде переконання, що політична ситуація в Україні, яка склалася після перемоги на президентських виборах Віктора Януковича, не впливає на Ваші принципи і відданість засадам професійної журналістики. На жаль, більше 3 місяців, що минули після другого туру президентських виборів, Ви не запрошуєте на свою програму політика, який здобув підтримку мільйонів та мільйонів виборців - Юлію Тимошенко», - ішлося у листі об'єднаної опозиції, поширеному 14 травня.

 

Прес-служба телеканалу «Інтер» окремо уточнює, що тема п'ятничного випуску «Великої політики з Євгеном Кисельовим», на яку запрошено дискутувати представників опозиції, не є відповіддю на звернення об'єднаних опозиційних сил, а викликана суто актуальними політичними подіями - акціями протесту під стінами Верховної Ради, дискусіями щодо об'єднання  опозиції тощо.

 

Нагадаємо, що 14 квітня БЮТ уже раз звертався до Євгена Кисельова з проханням запросити на програму Юлію Тимошенко. Але Євген Кисельов відмовився це робити, зазначивши, що його програма не концерт по заявках.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY