Об’єднана парламентська опозиція знову просить Євгена Кисельова показати Тимошенко на «Інтері»

11 Травня 2010
18101
11 Травня 2010
18:30

Об’єднана парламентська опозиція знову просить Євгена Кисельова показати Тимошенко на «Інтері»

18101
Об’єднана парламентська опозиція знову просить Євгена Кисельова показати Тимошенко на «Інтері»

Члени Ради об'єднаної парламентської опозиції просять ведучого і керівника програми «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» Євгена Кисельова розглянути питання участі лідера опозиції Юлії Тимошенко як основного гостя, зокрема, у найближчому випуску програми 14 травня, пише УНІАН. Про це йдеться у відкритому листі, текст якого передано агентству УНІАН прес-службою БЮТ.

 

Автори листа зокрема пишуть, що змушені знову звертатися до Кисельова із відкритим листом. «Ми вже писали, що багато років знаємо Вас як чесного, об'єктивного тележурналіста і маємо тверде переконання, що політична ситуація в Україні, яка склалася після перемоги на президентських виборах Віктора Януковича, не впливає на Ваші принципи і відданість засадам професійної журналістики, - йдеться у листі. - На жаль, більше 3 місяців, що минули після другого туру президентських виборів, Ви не запрошуєте на свою програму політика, який здобув підтримку мільйонів та мільйонів виборців - Юлію Тимошенко».

 

Члени Ради об'єднаної парламентської опозиції Борис Тарасюк, Микола Катеринчук, Володимир Стретович, Юрій Кармазін, Роман Зварич, Юрій Луценко, Сергій Соболєв, Микола Томенко, Іван Кириленко заявляють, що «попри очевидний для нас тиск власників телеканалу "Інтер" на редакцію «Великої політики», ми переконані, що Ви розумієте: обговорення сумнівних і суперечливих рішень Президента Януковича у зовнішній та внутрішній політиці без участі лідера опозиції порушує всі можливі стандарти журналістської професії».

 

ТК звернулася за коментарем до Євгена Кисельова, але він зазначив, що зараз не в Києві і наразі дуже зайнятий.

 

ТК очікує коментарю від прес-служби телеканалу «Інтер».

 

Нагадаємо, що 14 квітня БЮТ уже раз звертався до Євгена Кисельова з проханням запросити на програму Юлію Тимошенко. Але Євген Кисельов відмовився це робити, зазначивши, що його програма не концерт по заявках.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18101
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
5097 дн. тому
проще создать подобие RTVI - спутниковый канал с редакцией заграницей - и хоть живите там в эфире
micka
5097 дн. тому
да грохните вы этого пиндоса киселева - нах он кому нужен. как любая проститутка он должен сдохнуть в сточной канаве, окунувшись туда своим ехидным рылом с головой
Василий Иванович
5097 дн. тому
Киселёв, не соглашайтесь. Уже тошнит от неё, поберегите наши нервы.
o.k.
5097 дн. тому
в опозиції вистачило б об'єднаних грошей, щоб за місяць-два створити власний медіахолдинг, але жадібність і брак розуму не дозволить
lashch
5097 дн. тому
Зашибись? баран...если ты информационщик...то ПОВОД есть... Ты очень ограниченный человек...
Зашибись
5098 дн. тому
Что значит:"Показать по тв"? ЮВТ что экзотическое животное "Тигрюля" или достопримечательность местная?Есть информационный повод-нужно пригласить на программу,нет-зачем?
у-у
5098 дн. тому
да покажут, сразу же, как студию в лукьяновское СИЗО переместят, сразу же и покажут...
Гусь
5098 дн. тому
Он должен присягнуть на верность профессии и Украине, или признать, что он просто мелкий лавочник и пиарщик!
Слили
5098 дн. тому
Киселев продался. Даже в интервью его коллега, Шустер, намекает, что поведение Киселева после выборов мягко говоря не корректное.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду