БЮТ просить Кисельова запросити Тимошенко у «Велику політику»

14 Квітня 2010
18720
14 Квітня 2010
13:49

БЮТ просить Кисельова запросити Тимошенко у «Велику політику»

18720
БЮТ просить  Кисельова запросити Тимошенко  у «Велику політику»

БЮТ звернувся з відкритим листом до ведучого та керівника проекту «Велика політика» на телеканалі «Інтер» Євгена Кисельова з проханням розглянути питання участі Юлії Тимошенко у найближчому випуску програми 16 квітня 2010 року в якості основного гостя. Про це йдеться на сайті партії. 

 

У відкритому листі політики наголошують на тому, що Юлія Тимошенко жодного разу не була запрошена взяти участь у програмі «Велика політика» після перемоги на президентських виборах Віктора Януковича. Також, за їх словами, «упродовж останніх програм представники парламентської опозиції, зокрема, народні депутати від БЮТ, взагалі не отримують слова». 

 

Однак бютівці називають ці випадки  «прикростями та непорозуміннями» і  саме тому просять запросити Юлію Тимошенко на програму як головного  гостя. 

 

Звернення підписане: Борис Тарасюк, Микола Катеринчук, Володимир Стретович, Юрій Кармазін, Роман Зварич,  Юрій Луценко, Сергій Соболєв, Микола Томенко, Іван Кириленко, Олександр Турчинов, Григорій Немиря. 

 

ТК  звернулась у прес-службу каналу  «Інтер» і чекає на коментар. 

 

«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18720
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ANDREJ)
5115 дн. тому
Зважаючи на те, що в останній програмі з Юлією Тимошенко Кисельов не витримав УДАР Юлі, не дочекаєтесь запрошення. Хоча... воно можливе в перспективі аби показати "голослівність". Вражає цинізм регіоналів, які звинувачували перед президентськими виборами Юлю в тому, що вона загнала країну в боргову яму, а самі просять від імперіалістичного МВФ чергового траншу кредиту. ГАНЬБА!
Боб
5117 дн. тому
Откровенная ложь, разнузданный лексикон, игнорирование установленных правил, кривлянье плохой артистки, дурацкий смешок...Страна, ты хочешь таких впечатлений еще? К тому же она может триндеть часами....
Рыжик
5117 дн. тому
А в каком качестве эта дама хочет демонстрировать свою физиономию? Раньше её мнение было интересно просто потому, что она была премьером, от неё зависели решения и т.п. А сейчас? Да она же никто. И не депутат, и не министр, и даже не начальник ЖЭКа. Кто будет смотреть программу с её болтовней? Киселёв идиотом будет, если пустит её, даже за бабло.
Іван
5117 дн. тому
Чесно скажу лише одне: за редакторську групу розписуватися не можу, оскільки до неї не належу. Але я справді не розумію таких звернень з боку будь-якої (підкреслюю!) політсили на адресу журналістів, тим паче комерційного каналу. Кого запрошувати чи не запрошувати має вирішувати, власне, сам канал. У нас же політики звикли, що політшоу створені ніби на обслуговування їхніх інтересів. Це, зазначу принагідно, ще Шустер такий підхід запустив. Типу, приходьте шановні, галасуйте скільки хочете, на яку хочете тему, телепростір гумовий, а піпл усе схаває. Тепер ці діячі вже забули, що таке в рамках обмеженого часу під час прямого ефіру говорити коротко і у справі. Далі, як бачимо, хочуть самі призначатися гостями. І ситуація - глухий кут, запросиш - виглядатиме, що прогнулися, ні - почнеться, от, мовляв, замовлення - переможених не кликати.
Саша
5117 дн. тому
Иван, скажите честно - концепция поменялась и редакторской группе дано ЦУ: никаких проигравших в эфире, а то не дай бог может оказаться, что проигравшие таки умнее победителей?
Чечеткин
5118 дн. тому
Ни в коем случае не пускать эту даму на Интер. Она позволяла себе слишком много, находясь при власти. Теперь просит демократии - обойтется! Наоборот, открытым текстом отказать ей от каналов вещания. Она свои лимиты уже выбрала. Правильно - пусть вернет наворованное. И скажет спасибо, что еще не сидит!
Іван
5118 дн. тому
До чого тут реноме-не реноме? Звернення ідіотське і провокаційне, абсолютно, втім, у стилі. Чому це якісь політблок має вирішувати хто в якому шоу з`явиться? Чи може з ними ще узгоджувати теми? Маячня якась, політики абарзіли вкрай, причому всі, що так звана влада, що так звана опозиція.
545454
5118 дн. тому
Киселёв если откажет, реноме "честного" жуналиста потеряет. Хотя... он сюда за баблом приехал, а не стандарты журналистики поднимать...
atos
5118 дн. тому
Президента и правительство она не признает, а к кому она ОППОЗИЦИЯ ??? Только после возвращения уворованных денег и признание президента ,ее можно допустить на канал. Тем более она уже имела и имет площадку возле памятника Т.Г.Шевченко-пусть там собираетт ВЕЧЕ и ПИАРИТЬСЯ СКОЛЬКО ДУШЕ УГОДНО. Она сейчас НИКТО и пусть едит к Пугачевой ,Немцрву,Новодворской и набирается ума--разума.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду