Тимошенко прийде до Шустера, а Азаров з Хорошковським - до Кисельова

23 Квітня 2010
15385
23 Квітня 2010
13:00

Тимошенко прийде до Шустера, а Азаров з Хорошковським - до Кисельова

15385
Тимошенко прийде до Шустера, а Азаров з Хорошковським - до Кисельова

23 квітня о 21:30 лідер БЮТ Юлія Тимошенко стане гостем програми «Шустер live». Про це ТК повідомила прес-служба «Савік Шустер студії».

 

Окрім пані Тимошенко, участь у проекті також візьмуть секретар Ради національної безпеки й оборони Раїса Богатирьова, міністр закордонних справ Костянтин Грищенко. Темою програми буде підписання нової газової угоди з Росією в обмін на продовження перебування Чорноморського флоту РФ у Севастополі.

 

У цей самий час на телеканалі «Інтер» гостем ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» стане прем'єр-міністр Микола Азаров, який скаже, чи не занадто дорого заплатила Україна за здешевлення російського газу.

 

Другою темою програми стане боротьба з корупцією, про що доповідатимуть голова СБУ Валерій Хорошковський і міністр юстиції Олександр Лавринович.

 

Нагадаємо, минулого тижня депутати БЮТ звернулись до ведучого «Великої політики» на телеканалі «Інтер» Євгена Кисельова з проханням розглянути питання участі Юлії Тимошенко у найближчому випуску програми, 16 квітня, в якості основного гостя. У відкритому листі політики наголошували на тому, що Юлія Тимошенко жодного разу не була запрошена в програму «Велика політика з Євгеном Кисельовим» після перемоги на президентських виборах Віктора Януковича.

 

Однак Євген Кисельов у коментарі ТК назвав свою програму не «концертом по заявках» і наголосив на тому, що наразі не має запитань до Юлії Тимошенко та інших лідерів опозиції: «Потому как кроме громких заявлений с их стороны, не подкрепленных документами и фактами, я ничего не вижу». Але не виключав можливості, що пані Тимошенко може бути запрошена на програму за декілька тижнів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15385
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
угу
5117 дн. тому
Командир группы от Наша Украина ___________________________________________________________________________________ Завтра планируется митинг возле ВР. Кто хочет подзаработать? Работаем по старой схеме Командирам групп 25-30 гривен за час. 1.Первая линия (кто в кадре) 10-12 гривен в час. Пенсионеры, рабочие, служащие…….. 2.Вторая линия ( за кадром) 7-10 гривен в час. Третья линия (массовка) до 5-6 гривен в час. Оплата под роспись от командиров групп, время митинга минимум 3 часа
хм...да уж...
5117 дн. тому
О, косоголовой тиМошеннице снова дали возможность побрызгать желчью и ядом. Интересно, что мешало прошлые 5 лет с таким же рвением заботиться о благах для Украины? Ведь, как у плохого танцора и у любителя пчел, у неё мешающих предметов вроди бы как не было....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду