Кисельов не запросить сьогодні Тимошенко у «Велику політику»: «У нас не концерт по заявкам»

16 Квітня 2010
25979
16 Квітня 2010
12:33

Кисельов не запросить сьогодні Тимошенко у «Велику політику»: «У нас не концерт по заявкам»

25979
Кисельов не запросить сьогодні Тимошенко у «Велику політику»: «У нас не концерт по заявкам»

У ведучого програми «Велика політика» Євгена Кисельова немає питань до Юлії Тимошенко та інших лідерів опозиції: «Потому как кроме громких заявлений с их стороны, не подкрепленных документами и фактами, я ничего не вижу». Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа», по який наше видання звернулося до ведучого після відкритого листа БЮТ з проханням запросити Юлію Тимошенко до участі у найближчому випуску програми 16 квітня 2010 року.

 

«Я не привык работать под давлением со стороны кого бы то ни было - власти, оппозиции, досужих телекритиков. Это тоже форма цензуры. У нас не концерт по заявкам, у нас программа, где есть формат, мой еженедельный комментарий, телефонное голосование телезрителей», - наголошує пан Кисельов.

 

За його словами, VIP-гостей на «Велику політику» запрошують, коли є певний привід: Микола Азаров взяв участь у програмі, тому що минув місяць його перебування на посаді прем'єра, а Дмитро Табачник - бо триває кампанія щодо його відставки. Цієї п'ятниці головним гостем проекту стане  міністр закордонних справ Костянтин Грищенко, який, нагадаємо, 19 березня також був головним гостем програми.

 

«Потому что на первом плане вопросы по внешней политике, актуальные как на этой, так и на следующей неделе. Это и визит Виктора Януковича в США, и вопрос высокообогащенного урана и предстоящие на следующей неделе переговоры между президентами Украины и России, и скорбное событие - гибель президента Польши и многое другое», - підкреслив пан Кисельов.

 

При цьому в інтерв`ю Інтермедіаконсалтингу Євген Кисельов сказав, що не виключає, що за кілька тижнів він запросить Тимошенко до студії.

 

«Я не виключаю, до речі, що Юлія Тимошенко теж може стати гостем нашої програми - не цієї п'ятниці, а наступної або, приміром, через два тижні, 30 квітня. Але дозвольте нам, повторюю, самим вирішувати, кого, коли, в якому форматі, на яку тему ми звемо в ефір, і тиснути на нас не треба - це, якщо хочете, одна з форм цензури», - сказав він ІМК.

 

Також на каналі нагадали, що минулого тижня участь у «Великій політиці» брав депутат від БЮТ Андрій Шевченко, хоча слова під час програми йому не надали.

 

Сама Юлія Тимошенко в інтерв'ю журналу «Кореспондент» наголосила на тому, що після переходу в опозицію вона неодноразово намагалась потрапити в ефір «Великої політики», однак отримувала відмову. «Дев'ятий тиждень я як лідер опозиції не можу потрапити на програму Євгена Кисельова "Велика політика", незважаючи на клятвені запевнення. Нам прямо і буквально відмовляють у наданні слова», - сказала вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25979
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Петр
5093 дн. тому
телекритика удаляет острые коментарии, вот бригадных спецпропагандистов развелось. но правды не скрыть - Киселев -чмо еб..ное.
Федор
5093 дн. тому
Киселев полное ничтожество подстилочного типа
хе-хе
5093 дн. тому
Boo тебе не надо знать кто такая Тимошенко, потому шо ты никто и звать тебя никак.
Boo
5093 дн. тому
А кто это - Тимошенко?
ANDREJ)
5094 дн. тому
Боляче за державу, що люди спокійно ситуацію сприймають. Байдужість людей привела в двадцятих роках у кризу фашистів до влади в Італії, в тридцятих роках - нацистів у Німеччині, яка мала чи не найдемократичнішу Конституцію в світі в той час. Гарні слова про концерт по заявкам, які сприймаються людьми, а по суті є не що іншим, як піар-технологіями... Браво!!! Пане Кисельов, мені Вас шкода!!! Ведете небезпечну гру!
kiyanka
5094 дн. тому
Пан Кисельов корчить із себе великого цабе. Хочу запрошу - хочу не запрошу. Коли Юля була при владі то так не базікав, а тепер співає в тому руслі яке потрібно його господарям. Цуцик. А особисто я хочу краще Юлю почути, ніж регіоналів. Звичайно, коли збирається зграя однодумців, то дуже легко в унісон поливати брудом чи людину, чи подію. А коли є опонент, та ще й такий, який може гарно присадити на місце то це їм не підходить. Злякалися. Так і зізнайтесь.
Олег
5094 дн. тому
Киселев профессианальна лизнул, пра интер вабще малчу..
ха-ха
5094 дн. тому
Киселев -калированая телепутана. держит марку!:-)
зритель
5094 дн. тому
Киселев может скоро побить антирекорд "Свободы на интере" и стать очередным использованным интермальчиком.
elle
5095 дн. тому
Деньги Хорошковского-Фирташа не пахнут
Ликбез
5095 дн. тому
Абсолютно правильное решение Киселева. Не вестись на наглость Тимоши и никогда не приглашать! Теперь уже из принципа!
Ирина
5095 дн. тому
Не надо её никулда звать! Дайте людям придти в себя, а то опять все в телевизоры плевать будут. :-(((( Пусть лучше пока её подлечат.
культура
5095 дн. тому
Не озывайте ее подстилкой. Просто женщина с косой не тяжелого поведения. Пионер должен быть вежливым!
5454
5095 дн. тому
Ну, этого и следовало ожидать - Киселёв обыкновенный заробитчанин, хозяин канала сказал "нэ нада", Женя и отказал сразу Юльке. Только не нужно было громких фраз писаь типа "Я не привык работать под давлением со стороны кого бы то ни было - власти, оппозиции, досужих телекритиков." - это просто смешно...
правильно
5095 дн. тому
Достала Юля своими популистскими выступлениями.Нет информационного повода-нет эфира.Все справедливо.
Саша
5095 дн. тому
Тепер будуть стонати, що в країні немає свободи слова...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду