«Львів-ТБ» не виходить в ефір

23 Квітня 2010
20871
23 Квітня 2010
23:08

«Львів-ТБ» не виходить в ефір

20871
«Львів-ТБ» не виходить в ефір

«Львів-ТБ» не виходить в ефір. Про це повідомляє львівський сайт «Вголос».

 

Згідно з повідомленням видання,  кілька днів поспіль замість програм комунальної телекомпанії Львівської обласної ради глядачі бачать «матрас».

 

Зникнення компанії з ефіру збіглося в часі із прийняттям облрадою рішення про виведення «Львів-ТБ» зі складу співзасновників ТзОВ «Телерадіокомпанія «УТ-Захід». У вівторок, 20 квітня, щойно депутати проголосували за це рішення, трансляція сесії облради, яка здійснювалась на 12 каналі львівського телебачення у час мовлення «Львів-ТБ», була раптово припинена.

 

Як пише «Вголос», заступник генерального директора «Львів-ТБ» Ігор Шумило, не прокоментував ситуацію, проте порекомендував звернутись до заступника голови Львівської облради Петра Колодія, який також очолює тимчасову комісію з вивчення питання входження «Львів-ТБ» у співзасновники ТзОВ «ТК «УТ-Захід».

 

«Львів-ТБ» не виходить, тому що центральна апаратна не передає сигналу на передавачі», - сказав «Вголосу» пан Колодій.

 

За його словами, Центральна апаратна належить Львівській ОДТРК, проте фактично перебуває в оренді «УТ-Захід». Як розповів пан Колодій, 20 квітня ТРК «УТ-Захід» надіслала листа про те, що припиняє подачу сигналу «Львів-ТБ», бо комунальна телекомпанія заборгувала понад 50 тис. гривень.

 

Проте Петро Колодій вважає, що партнери порушили угоду, тому що в пункті 4.2 чітко сказано про те, що відключення може відбутися тільки у тому випадку, якщо після отримання акту виконаних робіт упродовж 12 днів не буде здійснено проплату. «Акт виконаних робіт вони надіслали 20 квітня, так що в нас ще є час», - вважає він.

 

Колодій не виключає, що з цього питання  буде скликано позачергову сесію облради.

 

Отримати коментар з боку «УТ-Захід» 23 квітня «Вголосу» не вдалося.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20871
Читайте також
23.02.2012 13:00
Мар'яна Закусило
35 728
08.12.2009 13:36
Омелян Коханський, ZAXID.NET
23 489
24.11.2009 15:07
Отар Довженко
, Марина Баранівська, Олена Коркодим
27 317
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду