Конфлікт довкола «УТ-Захід» розгляне комісія Львівської облради

26 Листопада 2009
15507
26 Листопада 2009
15:58

Конфлікт довкола «УТ-Захід» розгляне комісія Львівської облради

15507
Конфлікт довкола «УТ-Захід» розгляне комісія Львівської облради

Завтра, 27 листопада, подробиці конфлікту довкола «УТ-Захід» вивчить Комісія Львівської облради. Про це повідомляє інтернет-сайт Zaxid.net.

 

Закрите засідання призначили на 11 годину. Як розповів голова комісії, депутат Львівської обласної ради від фракції ВО «Свобода» Петро Колодій, «буде вивчено та проаналізовано усі наявні відеоматеріали, коментарі сторін конфлікту у ЗМІ тощо».

 

Тимчасову комісію створили 24 листопада на сесії обласної ради.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 20 листопада вночі генеральний директор Львівської ОДТРК Ярослав Климович-старший заявив, що охоронці «Міст-ТБ» захопили центральну апаратну ЛОДТРК, де спільно працюють телекомпанії - Львіська ОДТРК , «Львів ТБ», «Міст-ТБ» та «УТ-Захід». 

 

Цього ж дня близько 22.00 на 12-му каналі з'явився запис прихованою камерою начебто у кабінеті почесного президента футбольного клубу «Карпати» Петра Димінського.

 

У розпорядження ЗМІ потрапив відеозапис наради пана Димінського з представниками львівських телекомпаній, що відбулася до конфлікту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15507
Читайте також
08.12.2009 13:36
Омелян Коханський, ZAXID.NET
23 491
24.11.2009 15:07
Отар Довженко
, Марина Баранівська, Олена Коркодим
27 322
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ГЛЯДАЧІ
5271 дн. тому
ДАВАЙ ПРОДОВЖЕННЯ РЕАЛІТІ-ШОУ
wse9000
5272 дн. тому
КЛИМОВИЧстарший ПОСТІЙНО ОБЛИВАВ БРУДОМ ВО"СВОБОДУ" ОСОБЛИВО НА ТЯГНИБОКА CENSORED
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду