Комісія Львівської облради вимагає звільнити гендиректора ЛОДТРК Ярослава Климовича

15 Грудня 2009
13646
15 Грудня 2009
11:19

Комісія Львівської облради вимагає звільнити гендиректора ЛОДТРК Ярослава Климовича

13646
Комісія Львівської облради вимагає звільнити гендиректора ЛОДТРК Ярослава Климовича

Тимчасова контрольна комісія Львівської обласної ради вимагає звільнити генерального директора Львівської обласної державної телерадіокомпанії Ярослава Климовича. Про це повідомляє ЗІК з посиланням на члена комісії, депутата Львівської обласної ради Миколу Сипливого.

 

За його словами, відповідне рішення було прийнято на сьогоднішньому засіданні комісії. Таким чином, як пояснив депутат, члени комісії вирішили підтримати вимоги трудового колективу Львівської державної телерадіокомпанії.

 

Нагадаємо, колектив Львівської державної телерадіокомпанії оприлюднив відкритий лист до Прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. У цьому листі працівники Львівського телебачення звинувачують генерального директора ЛОДТРК Ярослава Климовича у зловживанні службовим становищем. Тимчасову комісію створили 24 листопада на сесії обласної ради.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 20 листопада вночі генеральний директор Львівської ОДТРК Ярослав Климович-старший заявив, що охоронці «Міст-ТБ» захопили центральну апаратну ЛОДТРК, де спільно працюють телекомпанії - Львіська ОДТРК, «Львів ТБ», «Міст-ТБ» та «УТ-Захід». 

 

Цього ж дня близько 22.00 на 12-му каналі з'явився запис прихованою камерою начебто у кабінеті почесного президента футбольного клубу «Карпати» Петра Димінського.

 

У розпорядження ЗМІ потрапив відеозапис наради пана Димінського з представниками львівських телекомпаній, що відбулася до конфлікту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13646
Читайте також
08.12.2009 13:36
Омелян Коханський, ZAXID.NET
23 492
24.11.2009 15:07
Отар Довженко
, Марина Баранівська, Олена Коркодим
27 322
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
kkk
5172 дн. тому
Персонал Львівського держ ТБ замість преміальних за роботу під час виборів 2010 отримав від керівництва побрехеньку, що буджет не дав з/п ,і на з/п пішли виборчі заробітки...хА! Держбюджет не фінансує держ ТБ! Версія з позбавленням людей чесно зароблених грошей з будь-якого вигаданого приводу є добре напрацьованою у нетрях керівництва Львівського держ ТБ. І - як завжди - не варта навіть критики. Цікаво ,усі так само мовчки схавають це лайно ,як і усе попереднє?
злий працівник
5252 дн. тому
Розстріляти "Кліма" без суда !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду