Львівська облрада не змогла змінити директора «Львів-ТБ»

18 Травня 2010
19068
18 Травня 2010
16:09

Львівська облрада не змогла змінити директора «Львів-ТБ»

19068
Львівська облрада не змогла змінити директора «Львів-ТБ»

Депутати Львівської обласної ради не змогли проголосувати за зміну керівництва КП «Телекомпанія "Львів-ТБ"». Як повідомляє «Вголос», для прийняття відповідного рішення не вистачило одного голосу - «за» проголосували 60 депутатів.

 

Проектом рішення передбачалося звільнити гендиректора КП «Телекомпанія "Львів-ТБ"» Михайла Хвойницького (з дня виходу на роботу після лікарняного), а на час відсутності директора в. о. директора призначити керівника прес-служби обласної ради Володимира Телюка.

 

Це питання мало розглядатися наприкінці сесії облради, однак голова облради Мирослав Сеник перед початку розгляду питань порядку денного запропонував перенести його ближче, зважаючи на лист з Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, яка повідомила Львівську облраду про те, що пан Хвойницький просив Нацраду анулювати ліцензію «Львів-ТБ».

 

Після нестачі голосів за зміну керівництва депутати намагалися повторно поставити це питання на голосування, для чого необхідний 81 голос, однак теж не змогли цього зробити.

 

Як повідомляла ТК, Львівська облрада хоче звільнити директора «Львів-ТБ» Михайла Хвойницького. Сам пан Хвойницький пов'язує це із задумом депутатів створити і приватизувати холдинг, у який увійде «Львівська газета», «Львів-ТБ» та інтернет-видання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19068
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
яким
5062 дн. тому
мені дивно, що ніхто (!!!) ані журналістські спілки, ані політики, які люблять піаритися на проблемах медіа, ані чиновники не звертають увагу на проблему цієї комунальної телекомпанії, яку Хвойницький свідомо довів до повного зубожіння! сьогодні, дякуючи махінаціям Хвойницького, у телекомпанії забрали все технічне обладнання! телекомпанія опинилися перед фактом закриття, а журналісти за крок до звільнення. і всім байдуже.
Катерина
5062 дн. тому
Хвойницький послідовно і зумисне довів телекомпанію Міст до банкрутства. У цьому він - спеціаліст. це людина, якій можна довірити тільки похорони проекту
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду