Янукович хоче поміняти Плаксюка на Курдіновича

8 Червня 2011
17614
8 Червня 2011
20:23

Янукович хоче поміняти Плаксюка на Курдіновича

17614
Янукович хоче поміняти Плаксюка на Курдіновича

Президент України Віктор Янукович пропонує призначити Олександра Курдіновича на посаду голови Державного комітету телебачення та радіомовлення. Про це повідомляє прес-служба президента.

 

Відповідне подання президент вніс 8 червня до Верховної Ради.

 

Президент також вніс до Верховної Ради подання на звільнення з посади голови Держкомтелерадіо Юрія Плаксюка.

 

Олександр Курдінович - перший заступник голови Держкомтелерадіо. Із 17 березня по 1 квітня 2010 року був в. о. голови комітету, до цього був заступником голови.

 

Нагадаємо, 1 квітня 2010 року Верховна Рада обрала Юрія Плаксюка головою Держкомтелерадіо. До цього пан Плаксюк обіймав посаду члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17614
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
tv_director
4706 дн. тому
Ну перейдут ОДТРК на "цифру", а кто это всё смотреть будет? Неужели так много телевизоров, способных принимать цифровой сигнал, в стране? И приставок-конвертеров что-то в продаже не наблюдается... Будет всё работать "впустую", воздух передатчиками греть.
Олеся
4707 дн. тому
Ну да, ну да. Треба ж впроваджувати "цифру" через непевну контору. Чужі при дерибані не потрібні. Необхідно, щоб цим процесом керувала своя людина. Всі ОДТРК "відцифрують", потім держава відмовиться від фінансування цифрового мовлення, адже це досить великий мільйонний тягар. А потім та ж держава продасть пакет акцій і... вуаля! - всі ОДТРК в одніх руках. З базою, "цифрою" і потрібною політикою. Все відомо і зрозуміло. Тільки ось ці коментарі всім до лампочки. Там своя політика.
ТБ
4707 дн. тому
А ты общался с этим перспективным? И многим ли молодым открыта дорога для такого карьерного роста? Все знают, к какому паравозу подцепили этого универсала! Министерства звучат внушительно, но что он там делал и почему там не работает... а работает уже не один год в " гиблой конторе". И как применил свой драгоценный опыт европейской интеграции, торговли, экономической политики. Вот почему мы так живем, дорогой фан трудового пути Курдиновича .
as
4707 дн. тому
А хто сказав, що Держкомтелерадіо має керувати журналіст? А Курдинович: В 1998 г. окончил экономический факультет Киевского Национального университета им. Т.Шевченко. 1998 – 2000 гг. работал в Национальном агентстве Украины по вопросам развития и европейской интеграции, Министерстве внешнеэкономических связей и торговли, Министерстве экономики в должности заместителя начальника управления. 2000 - 2004 гг. – заведующий отделом в управлении экономической политики Администрации Президента Украины. В 2005 г. – заместитель, в 2006 г. - председатель правления Экспертно-аналитического центра «Социум». По-моєму, нормальна освіта і кар"єра як для нормального керівника.
Микола
4707 дн. тому
Вся система добре знає, хто такий Курдінович! Без відповідної освіти, далека від журналістського хліба. Про таких кажуть: сидів при Ющенку, при Я нуковичу, при... А що не тямить щось до пуття зробити - це не суть важливо, головне, щоб сиділа своя невиразна фізія та брала відкати... Бідне - бідне Держтелерадіо... А врешті, для чого воно потрібне? Заведіть туди цезарівського коня керувати - нічого не зміниться, та й ніхто не помітить тої зміни.
Татьяна
4707 дн. тому
Плаксюк и в нацраде был "пятым колесом", зачем его было в гостелерадио сажать? Что хорошего он за год сделал? А Курдинович, когда остался без Прутника очень здорово "керував".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду