Юрій Плаксюк: До нового року Нацрада буде з головою

3 Грудня 2009
25799
3 Грудня 2009
10:44

Юрій Плаксюк: До нового року Нацрада буде з головою

25799
Юрій Плаксюк: До нового року Нацрада буде з головою

До нового року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення може визначитися з головою. Таку інформацію, відповідаючи на запитання журналіста ТК, озвучив на брифінгу заступник голови Нацради Юрій Плаксюк.

 

«Я думаю, на наступному тижні, в середу, ви будете мати інформацію про зміни складу керівників Національної ради. У передноворічні дні ми увійдемо з нормальним функціонуванням, з головою, відповідальним секретарем і заступниками», - сказав пан Плаксюк.

 

Як відомо, відповідальним секретарем Нацради був Владислав Лясовський, 24 листопада звільнений указом президента. Юрій Плаксюк сказав, що зараз обов'язки відповідального секретаря виконує особисто він.

 

Також пан Плаксюк повідомив, що наказ Нацради про звільнення Владислава Лясовського і призначення Оксани Головатенко був підписаний сьогодні, 2 грудня, на підставі указів Президента. «Він (наказ) є  юридично виваженим», - зазначив Юрій Плаксюк. Тимчасом за інформацією джерел ТК, Владислав Лясовський досі перебуває на лікарняному.

 

Ще нагадаємо, що після того, як 21 квітня 2009 року Нацрада прийняла відставку голови Віталія Шевченка, регуляторний орган намагався кілька разів переобрати керівника, проте досі ця посада лишалася вакантною, а обов'язки голови виконує перший заступник голови Нацради Андрій Мирошніченко

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25799
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
5254 дн. тому
А ЩЕ БИ З МОЗГАМИ...
П.Н.
5255 дн. тому
Уважаемая "Телекритика"! Нужно писать не "Мирошніченко", а "МИРОШНИЧЕНКО"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду