Нацрада прийняла звільнення Юрія Плаксюка

19 Квітня 2010
34260
19 Квітня 2010
19:17

Нацрада прийняла звільнення Юрія Плаксюка

34260
Нацрада прийняла звільнення Юрія Плаксюка

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 19 квітня ухвалила рішення про задоволення заяви про звільнення члена Національної ради  Юрія Плаксюка. Про це повідомляє прес-служба регуляторного органу.

 

Рішення ухвалене відповідно до статті 8 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення», на підставі заяви Юрія Плаксюка у зв'язку з його призначенням головою Державного комітету телебачення та радіомовлення України. За нього проголосували всі присутні на засіданні члени Національної ради.

 

Як повідомляла ТК, Юрій Плаксюк звільнився з Нацради за власним бажанням. На засіданні 14 квітня він попрощався з колегами та працівниками апарату.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34260
Читайте також
08.10.2010 10:22
Аркадій Музичук, «День»
28 244
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду