Журналістці Лебедєвій відмовили у порушені справи за фактом перешкоджання професійній діяльності

19 Березня 2010
23562
19 Березня 2010
14:10

Журналістці Лебедєвій відмовили у порушені справи за фактом перешкоджання професійній діяльності

23562
Журналістці Лебедєвій відмовили у порушені справи за фактом перешкоджання професійній діяльності

Журналістці «Главреду» Марії Лебедєвій відмовили у порушені кримінальної справи за фактом перешкоджання її професійної діяльності. Про це пані Марії повідомив сьогодні, 19 березня, слідчий Прокуратури Шевченківського району Вадим Хоменко, пише Інститут масової інформації.

 

Також представники прокуратури інформували кореспондентку, що її справу перенаправили в Шевченківський районний відділ міліції для повторного розгляду за фактом хуліганства.

 

Інцидент стався під час акції на місці незаконної  забудови земельної ділянки у сквері на Прорізній 5. Двоє невідомих чоловіків напали на  Марію Лебедєву і головреда Trast.ua  Ігоря Луцеко, намагаючись відібрати у них фото- та відеотехніку, на яку вони здійснювали запис події. Під час інциденту невідомий вивихнув журналістці руку. Пізніше в міліції журналістці повідомили, що один з нападників є працівником Київської мерії, а інший - представником забудовника.

 

Марина Лебедєва звернулася в прокуратуру Шевченківського району м. Києва через перешкоджання у виконанні її професійної діяльності.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23562
Читайте також
20.04.2010 09:03
Отар Довженко
3 609 666
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Новий громадянин
5151 дн. тому
Догралися, противсіхи. При Януковичі чинити опір забудовам вже не дозволять.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду