Редактор газети «Скандальный Житомир»: депутат погрожував мені вбивством

30 Жовтня 2009
21632
30 Жовтня 2009
17:13

Редактор газети «Скандальный Житомир»: депутат погрожував мені вбивством

21632
Редактор газети «Скандальный Житомир»: депутат погрожував мені вбивством

Народий депутат України Олег Черпицький побив редактора газети «Скандальный Житомир» та за сумісництвом главу обласної громадської організації «Бджола» Олексія Василевича. Про це повідомляє інтернет-видання «Обозреватель».

 

Інцидент стався 28 жовтня. Близько 18-ї години журналіст перебував на автостоянці біля супермаркету, що на вулиці Київській Богунського району міста. До пана Василевича підійшов пан Черпицький і почав погрожувати. Після цього кілька разів вдарив його в обличчя.  

 

«Від Черпицького несло алкоголем. Він підійшов до мене впритул і вдарив. Погрожував убити», - розповів пан Василевич.

 

Лікарі зафіксували в журналіста струс головного мозку та гематоми. Як розповів пан Василевич «Детектор медіа», він перебуває не в лікарні, а  вдома, оскільки боїться за своє життя. Охорони йому не надали.

 

Справу про побиття кореспондента порушив Богунський районний відділ міліції. За словами пана Василевича, дізнавшись, що в інциденті фігурує депутат, правоохоронці довго відмовлялися приймати заяву. Нині вони перевіряють обставини інциденту. Як розповів редактор «Скандального Житомира», він планує позиватися ще за одним прецедентом - спробою вбивства.  

 

Сам пан Василевич пов`язує напад із журналістською діяльністю. «Скандальный Житомир» не раз публікував матеріали з критикою на адресу БЮТ та пана Черпицького.

 

За даними «Обозревателя», пан Черпицький з 1993 року перебував на обліку в Управлінні з боротьби з організованою злочинністю.

 

«Детектор медіа»

Фото - obozrevatel.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21632
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду