detector.media
19.03.2010 14:10
Журналістці Лебедєвій відмовили у порушені справи за фактом перешкоджання професійній діяльності

Журналістці «Главреду» Марії Лебедєвій відмовили у порушені кримінальної справи за фактом перешкоджання її професійної діяльності. Про це пані Марії повідомив сьогодні, 19 березня, слідчий Прокуратури Шевченківського району Вадим Хоменко, пише Інститут масової інформації.

 

Також представники прокуратури інформували кореспондентку, що її справу перенаправили в Шевченківський районний відділ міліції для повторного розгляду за фактом хуліганства.

 

Інцидент стався під час акції на місці незаконної  забудови земельної ділянки у сквері на Прорізній 5. Двоє невідомих чоловіків напали на  Марію Лебедєву і головреда Trast.ua  Ігоря Луцеко, намагаючись відібрати у них фото- та відеотехніку, на яку вони здійснювали запис події. Під час інциденту невідомий вивихнув журналістці руку. Пізніше в міліції журналістці повідомили, що один з нападників є працівником Київської мерії, а інший - представником забудовника.

 

Марина Лебедєва звернулася в прокуратуру Шевченківського району м. Києва через перешкоджання у виконанні її професійної діяльності.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY