Справу щодо побиття фотокора УНІАН передають до суду

22 Лютого 2010
27981
22 Лютого 2010
16:21

Справу щодо побиття фотокора УНІАН передають до суду

27981
Справу щодо побиття фотокора УНІАН передають до суду

Справу фотокореспондента УНІАН Віталія Данильченка, який постраждав під час фотографування рейдерского захоплення новокаховского заводу «Таврія», готують до передачі до суду. Справу порушено за двома статтями Кримінального кодексу України - ст.171 (Перешкоджання професійній діяльності журналіста) і ст.125 (хуліганство). Про це повідомляє інформаційне агентство УНІАН .

 

«Мене сьогодні ознайомили зі справою, я її підписав. Тепер справу покажуть обвинуваченому і передадуть до суду», - розповів Віталій Данильченко.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на початку вересня 2009 року пан Данильченко отримав тілесні ушкодження під час ведення фотозйомки на коньячному заводі «Таврія» у Новій Каховці. Після цього він потрапив до лікарні за діагнозом струс мозку. Наслідком нападу стали рани на голові та численні гематоми в районі ділянки хребта. Фотокамера марки Nikon - у неробочому стані.

 

18 вересня за фактом побиття фотокорреспондента УНІАН Віталія Данильченка у Новій Каховці порушили кримінальну справу за статтею 171 «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27981
Читайте також
20.04.2010 09:03
Отар Довженко
3 609 672
09.09.2009 09:52
Сергей Цыгипа
, для «Детектор медіа»
29 386
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду