KP Media остаточно закрив «Афішу»

22 Січня 2010
22000
22 Січня 2010
12:50

KP Media остаточно закрив «Афішу»

22000
KP Media остаточно закрив «Афішу»

Учора увечері, 21 січня, медіахолдинг KP Media прийняв рішення закрити журнал «Афіша», останній номер якого вийшов перед Новим роком. Цю інформацію ТК підтвердила головний редактор Анна Довгаль.

 

За її словами, колектив попереджено про скорочення, усім буде виплачена компенсація за два місяці. У редакції загалом працювало близько 15 осіб.

 

З весни 2009 року Джед Санден намагався продати видання. Зокрема його пропонували Київському медіахолдингу в пакеті з англомовною газетою Kyiv Post. Газету врешті-решт придбав пакистанський бізнесмен, власник групи ISTIL Мохаммад Захур, а доля «Афіші» залишалася невирішеною. У жовтні стало відомо, що «Афішу» купує російський бізнесмен Олег Нагаєв. Однак згодом виконавчий директор KP Media Жанна Китаєва спростувала цю інформацію.

 

Нагадаємо, з початку кризи компанія KP Media закрила або продала більшість своїх друкованих видань. У 2008 році були закриті журнали «Новинар», «Вона» і «Пані», у 2009-му закрита газета «15 минут» і продані журнал Pink і газета Kyiv Post.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22000
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЧЕЛ
5204 дн. тому
В Нацсовете сегодня в пять часов вечера начался дерибан частот. На внеочередном заседании без кворума 5 человек подводят итоги конкурса
ablitsovaj
5206 дн. тому
Давно уже пора было закрывать ее, после запрета о выходе рекламы проституток журнал стал уж сильно бедным на страницы.
ihatekiev
5207 дн. тому
Теперь Казбек и Ко смогут смело кидать в своих колонках: "Единственные среди ситигайдов!" Это печально (с)
rlk
5207 дн. тому
блін, так шкода, що тайм аут не протримався ще трохи - тепер би реклама афіші перейшла б до нього. бо афіша - ацстой, а таймаут - кул. причому обидва визначення стосуються будь-якого міста (принаймні тих, де доводилося читати обидва видання)
1
5208 дн. тому
Надеюсь, "Корреспондент" останется на плаву...
555
5209 дн. тому
вечная память
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду