KP Media продає «Афішу» росіянину Олегу Нагаєву

22 Жовтня 2009
9893
22 Жовтня 2009
18:34

KP Media продає «Афішу» росіянину Олегу Нагаєву

9893
KP Media продає «Афішу» росіянину Олегу Нагаєву

Видавництво KP Media продає журнал про дозвілля «Афіша» російському бізнесменові Олегу Нагаєву. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила шеф-редактор видання Марія Хрущак.

 

За даними ТК, угода мала бути підписана днями, але її відклали на тиждень. Проте колективу про нового інвестора вже оголосили. «Ми чекаємо на нового видавця, оскільки у нас багато планів та ідей, і хотілося б швидше їх реалізувати», - зазначила пані Хрущак. За її словами, після зміни видавця можливе повернення на тижневий режим виходу (з літа частота виходу «Афіші» скоротилася до двох разів на місяць).

 

Олег Нагаєв раніше медіабізнесом не займався. Сума угоди не розголошується.

 

Нагадаємо, KP Media намагався продати «Афішу» ще з весни цього року. Зокрема, він пропонував її Київському медіахолдингу в пакеті з англомовною газетою Kyiv Post. Газету врешті-решт придбав пакистанський бізнесмен, власник групи Istil Мохаммад Захур, а доля «Афіші» залишалася невирішеною.

 

За інформацією «Дусі», у разі, якщо нового інвестора не знайшли б, журнал планували закрити наприкінці грудня. Проте, повідомляло видання, ще у вересні бізнесмен з Москви (Олег Нагаєв) почав вести переговори про придбання проекту.

 

Як повідомляла ТК, навесні KP Media продав жіночий журнал Pink видавництву «Вавілон».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9893
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду