detector.media
22.01.2010 12:50
KP Media остаточно закрив «Афішу»
KP Media остаточно закрив «Афішу»

Учора увечері, 21 січня, медіахолдинг KP Media прийняв рішення закрити журнал «Афіша», останній номер якого вийшов перед Новим роком. Цю інформацію ТК підтвердила головний редактор Анна Довгаль.

 

За її словами, колектив попереджено про скорочення, усім буде виплачена компенсація за два місяці. У редакції загалом працювало близько 15 осіб.

 

З весни 2009 року Джед Санден намагався продати видання. Зокрема його пропонували Київському медіахолдингу в пакеті з англомовною газетою Kyiv Post. Газету врешті-решт придбав пакистанський бізнесмен, власник групи ISTIL Мохаммад Захур, а доля «Афіші» залишалася невирішеною. У жовтні стало відомо, що «Афішу» купує російський бізнесмен Олег Нагаєв. Однак згодом виконавчий директор KP Media Жанна Китаєва спростувала цю інформацію.

 

Нагадаємо, з початку кризи компанія KP Media закрила або продала більшість своїх друкованих видань. У 2008 році були закриті журнали «Новинар», «Вона» і «Пані», у 2009-му закрита газета «15 минут» і продані журнал Pink і газета Kyiv Post.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY