Комісія з питань моралі і Держспоживстандарт перевірять «Афішу» щодо порнореклами

6 Листопада 2009
13478
6 Листопада 2009
13:03

Комісія з питань моралі і Держспоживстандарт перевірять «Афішу» щодо порнореклами

13478
Комісія з питань моралі і Держспоживстандарт перевірять «Афішу» щодо порнореклами

Народні депутати Микола Томенко (фракція БЮТ) і Юрій Кармазін (фракція НУНС) звернулися до Державного комітету з питань технічного регулювання і споживчої політики та Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі щодо порушення журналом «Афіша» законодавства про рекламу «у зв'язку із систематичною публікацією оголошень про надання інтимних послуг та інших порнографічних матеріалів». Про це сьогодні в парламенті повідомив голова Верховної Ради Володимир Литвин, оголошуючи запити народних депутатів.

 

Головний редактор «Афіші» Анна Довгаль про такий запит парламентарів до наглядових і дорадчих державних органів уперше почула від ТК. За її словами, редакція не вважає, що порушує законодавство, оскільки надає рекламну площу рекламодавцям, які викуповують її і повністю несуть відповідальність за зміст рекламних оголошень.

 

«У нас були випадки, коли працівники правоохоронних органів виявляли, що за рекламованими телефонами знаходяться не масажні салони, а щось інше. І ми завжди йшли на зустріч правоохоронцям і прибирали такі оголошення», - додала вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13478
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ko
5205 дн. тому
Согласен. А Томенко просто решил напомнить о себе. Кроме Гринджол он ничем не отличился, теперь вместе с Леней-Космосом бороться за мораль будет. Может и тут нагадит...
кокотюха
5286 дн. тому
ну і шо томенку не подобається? а якщо секс буде під гринджоли - можна? я - за легаліізацію проституції. насильно ніхто інтимні послуги в нас не надає, бо це називається згвалтування. а згвалтування - не послуга. нема ж оголошень типу "згвалтуємо". все по согласію.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду