KP Media закриває журнали «Пані» і «Вона»

9 Грудня 2008
16162
9 Грудня 2008
19:20

KP Media закриває журнали «Пані» і «Вона»

16162
KP Media закриває журнали «Пані» і «Вона»
Холдинг KP Media припиняє випуск жіночих україномовних журналів «Пані» і «Вона». Про це «Телекритиці» стало відомо із власних джерел у компанії.
 
Головний редактор журналу «Вона» Оксана Согор підтвердила, що проекти припиняються. «Це справді так. Але я сподіваюсь, що після завершення кризи ці видання виходитимуть», - сказала вона. За її словами, журналісти, що працювали в цих проектах, не будуть звільнені: «Ми знайшли кожному місце в нашій компанії».
 
«Детектор медіа» чекає на офіційні коментарі від керівництва KP Media.
 
Жіночий щотижневий україномовний журнал «Пані» виходив із 2007 року. Заявлений наклад – 50 тисяч примірників. Щомісячний журнал «Вона», що виходив з 2007 року, мав заявлений наклад 30 тисяч примірників.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16162
Читайте також
28.01.2009 19:50
Евгения Продаева
35 990
11.12.2008 11:43
Эдуард Дорожкин, OpenSpace.ru
12 056
04.08.2008 10:59
Евгения Продаева, Максим Кутик, «МедиаБизнес»
14 805
01.08.2008 17:00
Євген Глібовицький, для «Детектор медіа»
45 156
Коментарі
21
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лера
5558 дн. тому
А мне очень жаль, что не смогу больше купить журнал"Вона". Самый интересный среди всех женских журналов, было, что почитать.
Гришу на мыло
5623 дн. тому
Зачем планировать 2 одинаковых по ЦА журнала? Одного, и это этому мыслителю Грише Сателлу, говорили, было бы достаточно, плюс - дистрибуция не только на Киев, где малый процент населения говорит на украинском языке. Чегоо удивляться, что их закрывают? Странно, что не закрыли вместе с Новынаром. Ошибки в планировании те же самые
Леська
5628 дн. тому
Шкода. "Пані" - єдиний жіночий журнал, який можна було читати, не почуваючись розумово відсталою людиною в окупованій москалями країні
Марина
5628 дн. тому
Серед коментаторів видно представників редакції Пані і Вона. Бо хто може їх вважати найкращими і казати, що краще хай російські закриються.
otar
5628 дн. тому
Аноніме, офіційний коментар - це коментар керівництва компанії або прес-служби. На жаль, у нашій практиці щодня трапляються випадки, коли людина щось сказала по телефону, а потім стверджує, що це вона "просто так сказала", це був не коментар і т.п. Тому ми не обмежились підтвердженням головного редактора і сподівались на коментарі Сандена (як виявилось, марно), про що й написали.
5628 дн. тому
otar, а якого коментаря ви чекаєте? вам же оксана согор ніби все сказала (і, до речі, добре сказала), що тут ще можна додати? може, ви чекаєте офіційної заяви, що "у зв"язку з кризою бла-бла-бла..."? хіба не зрозуміло, чому видання закриваються? ви ж не вперше розміщуєте такі новини, а ще не здогадалися - чому?
JED
5629 дн. тому
А ещё я закрою проект "15 минут". А пока только тиражи уменьшу
M. D.
5629 дн. тому
Взяло бы высщее руководство государства и приобрео эти ихдания, тогда бы нихто не упрекал Юща: "о мёртвых беспокоится больше, чем o живых". И ненависные вам москали бы не смеялись с "видродження украйинського". Было б видно, что реально "не мсловом, а дилом". Это я Вам говорю как человек, которого многие из Вас упрекают в украинофобии. Только как увсегда мои слова и тут в коменте и там на ТВ, обaщены в никуда :-0
Обана, Юлєчкині козні. Не зря ж вона в школі добровільно відмовилася від вивчення мови, бо її так "любила"
5629 дн. тому
А я декого попереджав, що так буде :-)). В очевидь, дехто ще зрозуміє, що дещевше буде згодом видавати на территорії України англомовні видання, як в Пд Кореї, ніж кириличні видання, навіть, якщо їх мало хто читатии буде :-))
инсайдер
5629 дн. тому
Да ладно вам, посмотрите вокруг - кризис на дворе. Дело не в языке или самих журналах, а в том, что проекты выходят на окупаемость через 2-3 года на конкурентном рынке. И это - на растущем. Эти - неуспели, важно удержать всю контору в целом. А эти проекты нужно было отстреливать или еще лучше продать весной или вначале лета.
Тетяна
5629 дн. тому
Це найкращі журнали в Україні! Ми звикли, прив"язалися до них, як до мудрих, надійних подружок! Чому так! Прикро до сліз. Краще закрийте російські, іх забагато. Вибачте!
5629 дн. тому
цікаво тільки, чому "у зв'зку із кризою", закривають тільки україномовні видання? тим паче, ЄДИНІ україномовні видання для жінок в країні!
otar
5629 дн. тому
Шановний анонімний хаме, якщо ми так пишемо, це означає, що нам пообіцяли дати коментар, і ми його чекаємо. В цьому випадку все саме так - вчора написали запит.
5629 дн. тому
А чому це майже в кожному "слизькому" матеріалі ви пишете "Телекритика" чекає на офіційні коментарі"? Самим задницю слабо підняти й піти запитати?!
марина
5629 дн. тому
навіть дивно, що вони стільки протримались. Вони не були від початку конкурентно спроможними.
Соломія
5629 дн. тому
і це дуже сумно...
Руслик
5629 дн. тому
Ну и хорошо, галимые были журналы
видавець
5629 дн. тому
Можна з метою оптимізщації пропонувати злиття видань під загальною назвою ПАНІ ВОНЬ
Гдь Бгъ
5629 дн. тому
Изврашенія отмираютъ первыми
М
5629 дн. тому
хто розповсюджує чутки про Пінк і Афіша це не правда. Вони не зкриваються, а Вона відкриється, Оксана Согор так сказала.
jed
5629 дн. тому
а еще закрыли "Пинк", и отправили в отпуск "Афишу"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду