Про намір провести свій екзит-пол заявив також телеканал «Інтер»

13 Січня 2010
16844
13 Січня 2010
18:35

Про намір провести свій екзит-пол заявив також телеканал «Інтер»

16844
Про намір провести свій екзит-пол заявив також телеканал «Інтер»

Телеканал «Інтер» замовив всеукраїнський екзит-пол і підписав угоди з соціологічними компаніями SOCIS, «Юкрейніан соціолоджі сервіс» та «ФОМ-Україна». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На виході з виборчих дільниць буде опитано 15 000 виборців у всіх областях України, АР Крим, містах Києві та Севастополі. Опитування проводитиметься методом face-to-face.

 

Результати екзит-полу будуть оприлюднені в ефірі «Інтера» 17 січня у програмі . 

 

Нагадаємо, окрім організаторів Національного екзит-полу, про намір робити опитування на виході з виборчих дільниць оголосили також  телеканал ICTV, тижневик «Аргументы и факты в Украине» та «Савік Шустер студія».

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16844
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
talant
5218 дн. тому
А ТРК Украина не планирует "делать" свой экзит-пол? Просто шикарно, исследования проводят карманные каналы одного кандидата, который и будет фальсифицировать выборы. Это, что бы потом в новостях было, что сказать, мол, какие фальсификации, два из трёх экзит-полов показали бла бла бла.
123
5218 дн. тому
Я так себе думаю, для того, чтоб совсем опорочить какие-то полезные вещи, надо их довести до маразма. Формула "чем хуже, тем лучше" хоть и не совсем подходит, но так и есть, не верим социологам, не будем верить и экзит-пулам.
micka
5219 дн. тому
ну це вже війна екзит-полів получається)) Перед тим, як публікувати резутати чортзна кого, проконсультуйтесь у штаб-квартирі ESOMAR у Амстердамі, або у Національного представника ESOMAR в Україні - Українській Асоціації Маркетингу - якому досліднику з тих пяти екзит-полів можна довіряти, а якого публікувати взагалі не рекомендується - все одно, що бабу з базару публікувати - точно те саме тільки безплатно. А "багатолітня репутація" чи понтові назви і приставки "імені когось" у наших соціологічних служб взагалі нічого не варті проти стандартів ESOMAR. не українці придумали цю галузь (взагалі заборонену с срср до 60-років минулого століття), тому і не українці (на жаль) є у ній експертами. тому не запрошуйте самозванців-невігласів на свої "ночі виборів" у виглядів експертів чи соціологів - вони не розуміють навіть що таке вибірка і що таке похибка, і як вони вираховуються.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду