Результати екзит-полу газети «Аргументы и факты в Украине» (ДОПОВНЕНО)

21 Січня 2010
13082
21 Січня 2010
11:33

Результати екзит-полу газети «Аргументы и факты в Украине» (ДОПОВНЕНО)

13082
Результати екзит-полу газети «Аргументы и факты в Украине» (ДОПОВНЕНО)

 

Український інститут соціальних досліджень імені Олександра Яременка на замовлення газети «Аргументи і факти в Україні» провів екзит-пол 17 січня в 2010 року.

 

За результатами опитування голоси виборців, які взяли участь у голосуванні та погодилися оголосити свій вибір інтерв'юерам, розподілялися таким чином:

 

 

 

Детальніше з результатами дослідження можна ознайомитися тут.

 

 

Для дослідження задіяли постійні мережі інтерв'юєрів Українського інституту соціальних досліджень імені О. Яременка та Центру «Соціальний моніторинг». Загалом задіяли 804 інтерв'юєри. Опитування  проводилося на 402 виборчих дільницях для забезпечення високого рівня достовірності отриманих даних. Метод опитування виборців - анонімне експрес-опитування на виході за методикою «віч-на-віч».

 

Всього опитано 17512 виборців, проаналізовано характеристики виборців, які підтримали різних кандидатів на посаду президента:

- Коли саме виборці вирішили, за кого будуть голосувати

- Кому віддадуть перевагу в другому турі виборі

- соціально-демографічні дані: вік, стать, освіта, національність

 

Крім того, за результатами попередніх соціологічних опитувань електоральних орієнтацій населення визначені додаткові характеристики виборців, що надавали перевагу окремим кандидатам, а саме:

- їх соціально-професійний статус, зайнятість,

- самооцінка матеріального статусу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13082
Читайте також
16.01.2010 09:23
Ірина Ведерникова, «Дзеркало тижня»
31 429
15.01.2010 13:46
Марія Томак, Алла Дубровик, «День»
19 479
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду